Vers... is bij ons ook écht vers!

Bij Bloemenwinkel garanderen we verse bloemen. We hebben een kleine collectie van 6 verschillende boeketten en daarom alleen het allerbeste in huis! Voor alle online bestellingen kiezen we jouw versproducten handmatig en met alle zorg uit, zoals je dat ook zelf zou doen.

Onze vakbloemisten maken onze boeketten iedere dag om 7.00 met verse bloemen, die dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Dit betekent dat wij op alle bloemen minimaal zeven dagen versgarantie geven. Dat betekend: Het boeket staat na 7 dagen nog vers in de vaas, ook wel vaasgarantie genoemd.

Het is daarbij wel belangrijk dat de bloemen goed worden verzorgd, daarom leveren wij vers instructies mee bij de bestelling.

 

Natuurproducten

Bloemen zijn een natuurproduct, hierdoor kan het somsvoorkomen dat de kwaliteit toch een keer tegenvalt. Laat dit ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van het boeket weten middels een aantoonbare reactie. Bij een eventuele klacht ontvangen wij graag drie foto's van het geleverde boeket (bovenzijde, zijkant en stelen).

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Bloemenwinkel.nl garandeert echter een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.
Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, bent u ontevreden of wilt u een product aan ons retourneren? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

 

Retouren

Helaas is het niet mogelijk om een boeket naar ons of een bloemist retour te sturen. Op bloemen is namelijk het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m. de beperkte houdbaarheid hiervan.