Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Drachten en de omgeving.

Bloemen bezorgen Drachten

Laat je bloemen bezorgen in Drachten en bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Verblijd iemand met een mooie bos bloemen. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd passen bij ieder moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn van de beste kwaliteit, stijlvol en klaar om direct van te genieten. Met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Vandaag besteld, vandaag in huis. Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag tot 12:00, dan wordt het vandaag nog bezorgd in Drachten.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Drachten


Bloemenwinkel Drachten

Bloemenwinkel Drachten

Op zoek naar een bloemenwinkel in Drachten? Direct vanuit onze Drachten bloemenwinkel bezorgen wij bloemen tot aan de deur in Drachten en omstreken. Wij geven op alle boeketten minimaal zeven dagen versgarantie. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Fleur iemands dag op met een prachtig boeket. Verras je partner, moeder, bonus ouder, vader, vriendin, grootouders of jezelf en laat een schitterende bos bloemen bezorgen in Drachten. Bestel hier online bij onze lokale bloemist Drachten. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Drachten!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Drachten bezorgen.

Boeket bestellen Drachten

Bestel een van deze opvallend verblijdende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Bovendien zijn alle prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Drachten. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en duurzaam. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Drachten

Vandaag bloemen laten bezorgen in Drachten? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Bloemen die hét zeggen! Kies een van de unieke bloemen boeket stijlen en schrijf een persoonlijk bericht voor het kaartje. Laat daarna je bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel een mooie bos bloemen voor jezelf of voor een ander in Drachten. Dit doe je gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Drachten, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Drachten


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Drachten en heel Nederland. Laat een mooi en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket met feestelijke kleurrijke bloemen en een tikje groen. Waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Het perfecte boeket als wauw effect, om iemand te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. Of ga je voor een wild en mooi veldboeket met schitterende opvallende en kleurrijke bloemen in pluk stijl.

All you need is love! Laat een lief en romantisch boeket bezorgen en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je vriendin, geliefde, voor moeders en oma's of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Met een elegant en chique boeket van ingetogen wit met groen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras of bemoedig de ontvanger met dit elegante frisse boeket.

Ga voor super stoer! Bestel een hippe bos met stoere bloemen en diepe kleuren. Ongewoon, bijzonder en verrassend. Met veel verschillende hippe bloemsoorten en donkere kleuren, kortom een boeket met power.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Drachten

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Drachten en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Drachten.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Drachten

Verse bloemen versturen uit het assortiment is zo gedaan, jouw gekozen boeket stijl wordt op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist Drachten. Iedere dag veranderd het assortiment met bloemen vers van de veiling, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel origineel en uniek. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Drachten en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Drachten bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Drachten
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Drachten bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist in Drachten persoonlijk bezorgen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Drachten
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Drachten
Stoer en robuust boeketten Drachten
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Drachten
Stijlvol en Chique boeketten Drachten
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Drachten
Lief boeket en romantische bloemen Drachten
Stoer boeket Drachten
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Drachten
Stijlvol en Chique boeketten Drachten