Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Heerenveen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Heerenveen

Verse bloemen laten bezorgen in Heerenveen? Bestel hier gemakkelijk online bij de lokale Bloemenwinkel. Mooie boeketten met bloemen voor elke gelegenheid. Geef iemand een prachtig persoonlijk gebaar. Geniet lang van een mooi boeket. Alle bloemen die wij gebruiken zijn vers, met de hand gearrangeerd en worden persoonlijk bezorgd. Indien je op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur bestelt en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Heerenveen worden bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Heerenveen


Bloemenwinkel Heerenveen

Bloemenwinkel Heerenveen

De lokale bloemenwinkel in Heerenveen bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. Wij geven op alle boeketten minimaal zeven dagen versgarantie. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met meer dan 600 lokale bloemisten, verspreid door heel Nederland. Verblijd je dierbaren met een mooie bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Heerenveen! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Heerenveen bezorgen.

Boeket bestellen Heerenveen

Bestel en verstuur een van de unieke boeketten. Onze boeket stijlen hebben we met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, alleen elegante witte bloemen of een wild hip plukboeket. Er is altijd een bos die goed past bij de gelegenheid. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met dagverse bloemen. Alle boeket prijzen zijn inclusief lokale bezorging in Heerenveen. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en kunnen we duurzaam bezorgen. Hierdoor krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Heerenveen

Vandaag bloemen laten bezorgen in Heerenveen? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan wordt het boeket vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel bloemen in Heerenveen gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Heerenveen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Heerenveen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een vers en mooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket waar het feest vanaf spat! Een vrolijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Of zoek je juist een chaotisch en wild veldboeket. Ze zijn een vrolijk en chaotisch feestje om te zien. Met verschillende vormen, maten en pluk bloemsoorten die aan alle kanten uitsteken.

All you need is love! Laat een lief en romantisch boeket bezorgen en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je vriendin, geliefde, voor moeders en oma's of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Of ga voor een bijzonder krachtig flink en stoer boeket. Een hippe verrassing: een boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, behulpzame buurman, partner of de rots in de branding eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Heerenveen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Heerenveen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Heerenveen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Heerenveen

Onze lokale bloemist maakt een overweldigend hand gebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Heerenveen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Heerenveen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Heerenveen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Heerenveen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Heerenveen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Heerenveen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Heerenveen
Stoer en robuust boeketten Heerenveen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Heerenveen
Stijlvol en Chique boeketten Heerenveen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Heerenveen
Lief boeket en romantische bloemen Heerenveen
Stoer boeket Heerenveen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Heerenveen
Stijlvol en Chique boeketten Heerenveen