Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Hoogeveen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Hoogeveen

Laat je bloemen bezorgen in Hoogeveen en bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Verblijd iemand met een mooie bos bloemen. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd passen bij ieder moment. Al onze bloemen zijn vers en worden op de bezorgdag samengesteld door professionele bloemisten. Zo ben je verzekerd een mooie boeket waar je direct van kan genieten. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Hoogeveen.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Hoogeveen


Bloemenwinkel Hoogeveen

Bloemenwinkel Hoogeveen

De bloemenwinkel in Hoogeveen bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. Via Bloemenwinkel krijgt je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op het boeket dat je besteld.

Via het netwerk van meer dan 600 lokale bloemenwinkels, wordt je boeket op locatie in Nederland bezorgd. Verras iemand met een mooie bos bloemen en je persoonlijk bericht op het kaartje. We bezorgen het boeket op maandag t/m zaterdag in Hoogeveen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Hoogeveen bezorgen.

Boeket bestellen Hoogeveen

Verstuur een van deze schitterende boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, romance of ingetogen witte bloemen. Er is altijd een bos bloemen die past. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De prijzen van de boeketten zijn inclusief bezorging in Hoogeveen. Zo houden we de afstanden kort en krijg je het mooiste boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Hoogeveen

Vandaag bloemen bezorgen in Hoogeveen is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Hoogeveen en heel Nederland. Bestel voor 13.00 uur op werkdagen of zaterdag vóór 12:00 uur en het boeket wordt vandaag persoonlijk bezorgd door de bloemist! Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de passende boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor het kaartje. Wij bezorgen bloemen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Een mooi boeket online bestellen in Hoogeveen via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Hoogeveen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Hoogeveen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een schitterende bos bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten. Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Hoogeveen en heel Nederland. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, deze vrolijke boeketten zijn een écht kleurenfestijn! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga voor een nonchalant pluk boeket. Onze nonchalante veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel!

De romantisch lieve boeketten zijn voor de allerliefste. Laat op een grootse manier te laten weten hoeveel je om iemand geeft. Voor de allerliefste moeders, vaders of grootouders of om iemand eens uitbundig te bedanken als overweldigend liefdevol verrassingsboeket. Het chique en stijlvolle boeket van de bloemenwinkel laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden.

Wil je eens iets anders? Be bold! Ga voor een ongewoon, hip, stoer en robuust mooi boeket.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Hoogeveen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Hoogeveen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Hoogeveen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Hoogeveen

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Iedere dag veranderd het assortiment, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Hoogeveen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Hoogeveen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Hoogeveen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Hoogeveen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Hoogeveen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Hoogeveen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Hoogeveen
Stoer en robuust boeketten Hoogeveen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Hoogeveen
Stijlvol en Chique boeketten Hoogeveen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Hoogeveen
Lief boeket en romantische bloemen Hoogeveen
Stoer boeket Hoogeveen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Hoogeveen
Stijlvol en Chique boeketten Hoogeveen