Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Epe en de omgeving.

Bloemen bezorgen Epe

Wij bezorgen dagelijks dagverse bloemen in Epe. Bestel je boeket bij de lokale bloemenwinkel. Iemand feliciteren, beterschap wensen of steun geven? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd perfect passen bij elke gelegenheid Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, met de hand samengesteld en klaar om direct van te genieten. Vandaag besteld, vandaag in huis. Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag tot 12:00, dan wordt het vandaag nog bezorgd in Epe.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Epe


Bloemenwinkel Epe

Bloemenwinkel Epe

Op zoek naar een bloemenwinkel in Epe? Wij bezorgen in Epe en omgeving verse bloemen. Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten en bloemen.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Epe. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Epe bezorgen.

Boeket bestellen Epe

Stuur een van deze unieke en verrassende boeketten. De bloemenstyling van de boeketten zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, romance of ingetogen witte bloemen. Er is altijd een bos bloemen die past. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Tevens zijn de boeket prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Epe. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met verse bloemen.

Bloemen bestellen Epe

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Epe. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Epe en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl, schrijf daarna een persoonlijk bericht voor het kaartje. Wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Gemakkelijk en snel bloemen bestellen via bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Epe.

Bloemist Epe, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Epe


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Epe en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat het mooiste boeket bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een feestelijk kleurrijk en vrolijk boeket! Waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Of kies een wild pluk- en veldboeket met hippe bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

De romantisch lieve boeketten laat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief. Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen. Elegant, smaakvol en modern boeket met wit en groen. Prachtig op iedere tafel en elk interieur.

Of ga voor een bijzonder krachtig flink en stoer boeket. Een hippe verrassing: een boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, behulpzame buurman, partner of de rots in de branding eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Epe

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Epe en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Epe.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Epe

Onze lokale bloemist in Epe stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Epe en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Epe bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Epe
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Epe bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Epe.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Epe
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Epe
Stoer en robuust boeketten Epe
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Epe
Stijlvol en Chique boeketten Epe
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Epe
Lief boeket en romantische bloemen Epe
Stoer boeket Epe
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Epe
Stijlvol en Chique boeketten Epe