Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Maassluis en de omgeving.

Bloemen bezorgen Maassluis

Dagverse bloemen laten bezorgen in Maassluis doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, stijlvol en met liefde samengesteld. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Maassluis en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Maassluis


Bloemenwinkel Maassluis

Bloemenwinkel Maassluis

Op zoek naar een bloemenwinkel in Maassluis? Direct vanuit onze bloemenwinkel bezorgen wij bloemen tot aan de deur in Maassluis en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met 600 professionele bloemisten verspreid in heel Nederland. Verblijd je dierbaren met een mooie bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Maassluis! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Maassluis bezorgen.

Boeket bestellen Maassluis

Verstuur een van deze prachtige boeketten. De bloemenstyling van ieder boeket wordt met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten maken. Al onze boeketten worden met verse bloemen op locatie met de hand gebonden. De prijzen van de boeketten zijn inclusief lokale bezorging door de bloemist in Maassluis. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd.

Bloemen bestellen Maassluis

Bestel de mooiste bloemen en boeketten bij de bloemenwinkel. Wij bezorgen bloemen in Maassluis en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl, schrijf daarna een persoonlijk bericht voor het kaartje. Wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Maassluis via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Maassluis, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Maassluis


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij prachtige bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten! Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Maassluis en heel Nederland. Laat een vers en mooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket waar het feest vanaf spat! Een perfect fleurig boeket waarmee je iedere ruimte opfleurt. Een opfleurend boeket om iemand te feliciteren voor een verjaardag, beterschap te wensen of jezelf op te vrolijken. Een mooie bloemen verrassing, voor ieder moment. Of kies je liever voor een hip veldboeket met vrolijke plukbloemen? Een vrolijke wirwar van bloemen, bladeren en takken waar het feest van af spat!

All you need is love! Laat een lief en romantisch boeket bezorgen en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je vriendin, geliefde, voor moeders en oma's of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Het chique en stijlvolle boeket van de bloemenwinkel laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden.

Zoek je een hippe bloemen verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw stoere broer, dappere vriendin of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Maassluis

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Maassluis en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Maassluis.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Maassluis

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Iedere dag veranderd het assortiment, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek. Zo bestel je gegarandeerd het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Maassluis en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Maassluis bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Maassluis
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Maassluis bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Maassluis.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Maassluis
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Maassluis
Stoer en robuust boeketten Maassluis
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Maassluis
Stijlvol en Chique boeketten Maassluis
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Maassluis
Lief boeket en romantische bloemen Maassluis
Stoer boeket Maassluis
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Maassluis
Stijlvol en Chique boeketten Maassluis