Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Almere-Haven en de omgeving.

Bloemen bezorgen Almere-Haven

Bloemen laten bezorgen in Almere-Haven? Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander bij Bloemenwinkel.nl. Wie ga jij een mooi boeket sturen? Voor elke gelegenheid kun je bij ons terecht met de mooie bloemen thema's in de online bloemenwinkel. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, stijlvol en met liefde samengesteld. Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in Almere-Haven.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Almere-Haven


Bloemenwinkel Almere-Haven

Bloemenwinkel Almere-Haven

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Almere-Haven? Bloemenwinkel.n, bezorgt verse bloemen in Almere-Haven en omstreken. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd. Wij werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Daarom geven wij 7 dagen versgarantie op alle boeketten

Wij werken samen met 600 lokale bloemisten, door heel Nederland. Fleur iemands dag op met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door de lokale bloemenwinkel in Almere-Haven. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Almere-Haven bezorgen.

Boeket bestellen Almere-Haven

Stuur een van deze schitterende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden dagvers op locatie met de hand gebonden. De boeket prijzen van de bloemenwinkel zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Almere-Haven. Hierdoor krijgt de ontvanger het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Almere-Haven

Laat je bloemetje vandaag bezorgen in Almere-Haven. We hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en lokaal kan laten bezorgen op elk adres in Almere-Haven en heel Nederland. Bestel snel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welk boeket gaat het worden? Kies jouw bloemen stijl uit onze selectie, schrijf een persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bezorg iemand een goed gevoel. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Almere-Haven.

Bloemist Almere-Haven, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Almere-Haven


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een schitterende bos bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten. Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Almere-Haven en heel Nederland. Laat een mooi en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand bijvoorbeeld met een vol en vrolijk boeket. Dit is een overweldigend kleurrijk boeket! Een mooie verrassing voor ieder moment. Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of kies een veldboeket met hippe nonchalante pluk bloemen. Een wild kleurrijk feestje voor op tafel, de bloemen lijken net uit vers het veld geplukt.

All you need is love! Kies een lief en romantisch boeket en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Wil je graag een neutraal boeket? Bestel een elegant en chique boeket. Met dit prachtige boeket van ingetogen wit kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een mooi tijdloos boeket.

Be bold! En bestel een ongewoon, stoer en robuust boeket bloemen. Met hippe ongewone plant en bloemsoorten in robuust donkere en stoere kleuren. Apart, speels en wild.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Almere-Haven

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Almere-Haven en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Almere-Haven.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Almere-Haven

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Hierdoor is ieder boeket uniek, vers en verrassend. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Almere-Haven en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Almere-Haven bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Almere-Haven
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Almere-Haven bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Almere-Haven.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Almere-Haven
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Almere-Haven
Stoer en robuust boeketten Almere-Haven
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Almere-Haven
Stijlvol en Chique boeketten Almere-Haven
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Almere-Haven
Lief boeket en romantische bloemen Almere-Haven
Stoer boeket Almere-Haven
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Almere-Haven
Stijlvol en Chique boeketten Almere-Haven