Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Urk en de omgeving.

Bloemen bezorgen Urk

Wil je een boeket bloemen laten bezorgen in Urk? Bestel hier gemakkelijk online bij de lokale Bloemenwinkel. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met de hand gearrangeerd en worden persoonlijk bezorgd de bloemist Bestel op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00, dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Urk


Bloemenwinkel Urk

Bloemenwinkel Urk

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Urk? Wij bezorgen in Urk en omgeving verse bloemen. Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel. Via Bloemenwinkel krijgt je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Het bloemenwinkel netwerk bestaat uit meer dan 600 professionele bloemisten in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Verblijd je dierbaren met een prachtig boeket dat persoonlijk bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Urk! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Urk!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Urk bezorgen.

Boeket bestellen Urk

Stuur een van deze unieke en verrassende boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Tevens zijn de boeket prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Urk. Hierdoor krijgt de ontvanger het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Urk

Bestel voor 13:00 bij bloemenwinkel.nl en laat vandaag je bloemen bezorgen in Urk. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Kies een van de unieke boeket stijlen met gevarieerde bloemen en kleuren, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Gemakkelijk en snel bloemen bestellen via bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Urk.

Bloemist Urk, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Urk


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtige bos bloemen laten bezorgen? Onze boeketten worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Urk en heel Nederland. Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Laat het mooiste boeket bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, deze vrolijke boeketten zijn een écht kleurenfestijn! Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of ga voor de nieuwste bloementrend en bestel een nonchalant veldboeket. Ze zijn kleurrijk en speels. Hoog, laag, links en rechts. Welke kant op? Het maakt niet uit, het is altijd een groot feest!

Bestel een lief en romantisch boeket voor de allerliefste! Een bijzonder liefdevol boeket met romantisch dromerige bloemen. Met een elegant en chique boeket van ingetogen wit met groen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras of bemoedig de ontvanger met dit elegante frisse boeket.

Ga voor super stoer! Bestel een hippe bos met stoere bloemen en diepe kleuren. Ongewoon, bijzonder en verrassend. Met veel verschillende hippe bloemsoorten en donkere kleuren, kortom een boeket met power.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Urk

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Urk en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Urk.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Urk

Heb je een stijl gekozen? Dan gaat de bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo weet je zeker dat je het mooiste boeket met veel verse bloemen bestelt en het persoonlijk op jouw gekozen adres wordt bezorgd in Urk en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Urk bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Urk
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Urk bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Urk.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Urk
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Urk
Stoer en robuust boeketten Urk
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Urk
Stijlvol en Chique boeketten Urk
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Urk
Lief boeket en romantische bloemen Urk
Stoer boeket Urk
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Urk
Stijlvol en Chique boeketten Urk