Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Delfzijl en de omgeving.

Bloemen bezorgen Delfzijl

Verras op een persoonlijke manier en laat je bloemen door de bloemist bezorgen in Delfzijl. Bestel online bij de bloemenwinkel. Wij bieden bloemen aan voor elk moment. Maak indruk met een van onze mooie boeketten en geef iemand een persoonlijk gebaar. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, prachtig en klaar om direct van te genieten. Altijd met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Delfzijl


Bloemenwinkel Delfzijl

Bloemenwinkel Delfzijl

Bestel hier bij de lokale bloemenwinkel in Delfzijl. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Delfzijl en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met een mooie bos bloemen en je persoonlijk bericht op het kaartje. We bezorgen het boeket op maandag t/m zaterdag in Delfzijl!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Delfzijl bezorgen.

Boeket bestellen Delfzijl

Verstuur een van deze prachtige boeketten. Al onze boeketten zijn met zorg gestyled en samengesteld en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Er is altijd een passende bos bloemen te vinden. Ieder boeket wordt op locatie met de hand gebloemschikt door de professionele bloemist met verse bloemen Tevens zijn de boeket prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Delfzijl. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Hierdoor krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Delfzijl

Vandaag bloemen bezorgen in Delfzijl is zo geregeld via de online bloemenwinkel. Bestel je boeket en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Delfzijl en heel Nederland. Voor 13.00 besteld = vandaag bezorgd. Bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel een mooie bos bloemen voor jezelf of voor een ander in Delfzijl. Dit doe je gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Delfzijl, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Delfzijl


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij prachtige bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten! Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Delfzijl en heel Nederland. Laat de mooiste bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met bonte kleuren waar het feest vanaf spat! Het perfecte boeket als wauw effect, om iemand te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. Zoek je juist een levendig en speelse bloemen verrassing? Kies dan voor de nieuwste bloementrend: Een veldboeket met wilde plukbloemen.

De romantisch lieve boeketten zijn voor de allerliefste. Laat op een grootse manier te laten weten hoeveel je om iemand geeft. Voor de allerliefste moeders, vaders of grootouders of om iemand eens uitbundig te bedanken als overweldigend liefdevol verrassingsboeket. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Of bestel gewoon een lekker stoer boeket met power. Een hippe bos bloemen voor diegene die altijd voor je klaarstaan, de handige buurman, de rots in de branding, de stoere partners die net zo bijzonder zijn als het stoere boeket dat je geeft.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Delfzijl

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Delfzijl en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Delfzijl.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Delfzijl

Op de dag van bezorging maakt onze lokale bloemist een handgebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Delfzijl en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Delfzijl bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Delfzijl
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Delfzijl bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Delfzijl.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Delfzijl
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Delfzijl
Stoer en robuust boeketten Delfzijl
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Delfzijl
Stijlvol en Chique boeketten Delfzijl
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Delfzijl
Lief boeket en romantische bloemen Delfzijl
Stoer boeket Delfzijl
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Delfzijl
Stijlvol en Chique boeketten Delfzijl