Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Boelenslaan en de omgeving.

Bloemen bezorgen Boelenslaan

Verras op een persoonlijke manier en laat je bloemen door de bloemist bezorgen in Boelenslaan (Fries: Boelensloane). Bestel online bij de bloemenwinkel. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elk moment. Alle boeketten worden met veel zog samengesteld en persoonlijk bezorgd tot aan de deur. Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in Boelenslaan.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Boelenslaan


Bloemenwinkel Boelenslaan

Bloemenwinkel Boelenslaan

De lokale bloemenwinkel in Boelenslaan bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden dezelfde dag gebloemschikt en bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land samen, om zo in iedere stad de mooiste boeketten te kunnen bezorgen. Verras je dierbaren met een mooie geschikte bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Boelenslaan! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Boelenslaan bezorgen.

Boeket bestellen Boelenslaan

Bestel en verstuur een van de geweldige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. De prijzen van de boeketten zijn inclusief lokale bezorging door de bloemist in Boelenslaan. Zo houden we de afstanden kort en krijg je het mooiste boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Boelenslaan

Wil je een mooi boeket bloemen laten bezorgen? De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Boelenslaan en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel en bezorg een goed gevoel met een prachtig boeket, laat het bezorgen in Boelenslaan door onze lokale bloemist.

Bloemist Boelenslaan, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Boelenslaan


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Boelenslaan en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat een prachtig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand bijvoorbeeld met een vol en vrolijk boeket. Dit is een overweldigend kleurrijk boeket! Een mooie verrassing voor ieder moment. Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of kies je liever voor een hip veldboeket met vrolijke plukbloemen? Een vrolijke wirwar van bloemen, bladeren en takken waar het feest van af spat!

Wil je een dromerig boeket dat laat zien wat met woorden niet uit te leggen is? Bestel dan een lief en romantisch boeket bloemen. Laat weten hoe gelukkig je met iemand bent, die het meer dan waard is om verrast te worden. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Be bold! En bestel een ongewoon, stoer en robuust boeket bloemen. Met hippe ongewone plant en bloemsoorten in robuust donkere en stoere kleuren. Apart, speels en wild.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Boelenslaan

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Boelenslaan en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Boelenslaan.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Boelenslaan

Onze lokale bloemist in Boelenslaan stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo weet je zeker dat de ontvanger het mooiste boeket met veel verse bloemen krijgt en het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Boelenslaan en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Boelenslaan bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Boelenslaan
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Boelenslaan bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Boelenslaan.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Boelenslaan
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Boelenslaan
Stoer en robuust boeketten Boelenslaan
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Boelenslaan
Stijlvol en Chique boeketten Boelenslaan
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Boelenslaan
Lief boeket en romantische bloemen Boelenslaan
Stoer boeket Boelenslaan
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Boelenslaan
Stijlvol en Chique boeketten Boelenslaan