Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Den Haag en de omgeving.

Bloemen bezorgen Den Haag

Verras op een persoonlijke manier en laat je bloemen door de bloemist bezorgen in Den Haag. Bestel online bij de bloemenwinkel. Bloemen die hét zeggen! Verras iemand of verblijd jezelf met een van de mooie boeketten van de bloemenwinkel. Perfect voor elk moment. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Den Haag.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Den Haag


Bloemenwinkel Den Haag

Bloemenwinkel Den Haag

De lokale bloemenwinkel in Den Haag bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten van de bloemist in Den Haag. Onze boeketten staan gegarandeerd 7 dagen mooi in de vaas. Wij geven daarom altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten en bloemen.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met 600 professionele bloemisten verspreid in heel Nederland. Verras iemand met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door onze lokale bloemenzaak in Den Haag. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Den Haag bezorgen.

Boeket bestellen Den Haag

Bestel en verstuur een van de prachtige boeketten direct via de bloemist. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld zodat ze geschikt zijn voor ieder moment. Al onze boeketten zijn dagvers en worden op locatie met de hand gebonden. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Den Haag. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Den Haag

Vandaag bloemen bezorgen in Den Haag is zo geregeld via de online bloemenwinkel. Bestel je boeket en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Den Haag en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bezorg iemand een goed gevoel. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Den Haag.

Bloemist Den Haag, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Den Haag


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Den Haag en heel Nederland. Laat vandaag het mooiste bloemetje bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met veel kleurrijke bloemen! Een mooie verrassing voor ieder moment. Een kleurrijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Of ga voor een nonchalant pluk boeket. Onze nonchalante veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel!

Wil je een dromerig boeket? Ga dan voor een lief en romantisch boeket, het allerliefste boeket wat je vinden kan. Voor de bijzondere mensen, die altijd voor je klaarstaan. Een bloemetje als Moederdag boeket, vriendschap, liefdes of Valentijnsdag boeket. Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen. Elegant, smaakvol en modern boeket met wit en groen. Prachtig op iedere tafel en elk interieur.

Verras een vriend, stoere vrouw of behulpzame buurman met een hip en stoer bloemen boeket! Apart, speels en wild. Voor de mooie, speciale momenten.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Den Haag

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Den Haag en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Den Haag.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Den Haag

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Iedere dag veranderd het assortiment met bloemen vers van de veiling, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel origineel en uniek. Zo krijgt de ontvanger een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk door de bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Den Haag en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid waar je een prachtig bloemetje kan bestellen laten versturen. Onze bloemisten in Den Haag bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Den Haag
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel in Den Haag bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Den Haag bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist van de bloemenwinkel persoonlijk bezorgen in Den Haag.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Den Haag
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Den Haag
Stoer en robuust boeketten Den Haag
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Den Haag
Stijlvol en Chique boeketten Den Haag
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Den Haag
Lief boeket en romantische bloemen Den Haag
Stoer boeket Den Haag
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Den Haag
Stijlvol en Chique boeketten Den Haag