Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Sleeuwijk en de omgeving.

Bloemen bezorgen Sleeuwijk

Bloemen laten bezorgen in Sleeuwijk? Bestel gemakkelijk bij Bloemenwinkel.nl. Wie geef jij een mooi boeket? Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Sleeuwijk en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Sleeuwijk


Bloemenwinkel Sleeuwijk

Bloemenwinkel Sleeuwijk

De lokale bloemenwinkel in Sleeuwijk bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd. Wij werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Daarom geven wij 7 dagen versgarantie op alle boeketten

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemenwinkels door het hele land om zo makkelijk en snel de mooiste bloemen te bezorgen. Verras iemand met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Sleeuwijk! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Sleeuwijk!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Sleeuwijk bezorgen.

Boeket bestellen Sleeuwijk

Verstuur een van deze unieke boeketten. De bloemenstyling van ieder boeket wordt met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten maken. Al onze boeketten worden met verse bloemen op locatie met de hand gebonden. De prijzen van de boeketten zijn inclusief bezorging in Sleeuwijk. Omdat we op locatie kunnen bezorgen houden we de afstanden kort en duurzaam. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Sleeuwijk

Vandaag bloemen bezorgen in Sleeuwijk is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Sleeuwijk en heel Nederland. Plaats je bestelling voor 13.00 uur op maandag t/m vrijdag, of zaterdag voor 12:00 uur en ontvang het boeket vandaag nog. Door de lokale bloemist bezorgd. Op zon- en feestdagen is de bloemenwinkel dicht en worden er geen boeketten bezorgd.

Welke bloemen stijl kies jij? Bestel de geschikte bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel en bezorg een goed gevoel met een prachtig boeket, laat het bezorgen in Sleeuwijk door onze lokale bloemist.

Bloemist Sleeuwijk, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Sleeuwijk


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Sleeuwijk en heel Nederland. Laat eenvoudig een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een feestelijk kleurrijk en vrolijk boeket! Waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Of zoek je een wild en uitbundig boeket zoals een hip veldboeket met plukbloemen. Een lekker nonchalant boeket met feestelijke bloemen die alle kanten op springen.

All you need is een lief boeket! Laat bij de liefste mensen een onvergetelijke indruk achter. Een mooi bloemen cadeau voor een vriendin, geliefde of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Dit elegante en chique boeket bloemen is stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen in combinatie met verschillende groen tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Zoek je een unieke verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, stoere broer of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Sleeuwijk

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Sleeuwijk en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Sleeuwijk.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Sleeuwijk

Heb je een mooie bloemenstijl gevonden? Dan gaat onze bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment van verse bloemen, in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Sleeuwijk en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Sleeuwijk bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Sleeuwijk
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Sleeuwijk bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Sleeuwijk.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Sleeuwijk
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Sleeuwijk
Stoer en robuust boeketten Sleeuwijk
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Sleeuwijk
Stijlvol en Chique boeketten Sleeuwijk
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Sleeuwijk
Lief boeket en romantische bloemen Sleeuwijk
Stoer boeket Sleeuwijk
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Sleeuwijk
Stijlvol en Chique boeketten Sleeuwijk