Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Haarlemmermeer en de omgeving.

Bloemen bezorgen Haarlemmermeer

Dagverse bloemen laten bezorgen in Haarlemmermeer doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Wil je iemand feliciteren, bedanken of graag een hart onder de riem steken met een mooie bos bloemen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Ook als je jezelf eens wil verrassen. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Bestel op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00, dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Haarlemmermeer


Bloemenwinkel Haarlemmermeer

Bloemenwinkel Haarlemmermeer

Bestel hier bij de bloemenwinkels in Haarlemmermeer. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Haarlemmermeer en omstreken. Op alle boeketten die wij bezorgen verlenen wij 7 dagen versgarantie. Wij werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met meer dan 600 lokale bloemisten, verspreid door heel Nederland. Verras iemand met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Haarlemmermeer! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Haarlemmermeer!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Haarlemmermeer bezorgen.

Boeket bestellen Haarlemmermeer

Verstuur een van deze schitterende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld zodat ze geschikt zijn voor ieder moment. Al onze boeketten zijn dagvers en worden op locatie met de hand gebonden. Tevens zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Haarlemmermeer. Omdat we op locatie kunnen bezorgen houden we de afstanden kort en duurzaam. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Haarlemmermeer

Vandaag bloemen laten bezorgen in Haarlemmermeer? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Haarlemmermeer via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Haarlemmermeer, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Haarlemmermeer


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een wondermooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een kleurrijk en vrolijk boeket. Met dit schitterende bonte kleurenfeest ben je verzekerd om de hele ruimte op te fleuren! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies een wild pluk- en veldboeket met hippe bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

Wil je een mooi bloemen cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Kies een van de mooie lieve boeketten. Een sfeervol, wolkerig en gevoelvol boeket met pastelkleurige bloemen. Wil je een gracieuze uitstraling? Bekijk de chique en stijlvolle boeketten met mooie witte bloemen met bijpassend groen. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden. Ons tijdloze en chique bloemen boeket is geschikt is voor vele verschillende gelegenheden. De luxueuze combinatie van de mooiste witte bloemen en groene bladeren, laten zien dat een wit boeket prachtig kan zijn voor elke gelegenheid.

Be Bold! Verras een vriend, stoere vrouw of behulpzame buurman met een hip en stoer bloemen boeket! Apart, speels en wild. Voor de mooie, speciale momenten.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Haarlemmermeer

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Haarlemmermeer en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Haarlemmermeer.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Haarlemmermeer

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Iedere dag veranderd het assortiment, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Haarlemmermeer en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Haarlemmermeer bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Haarlemmermeer
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Haarlemmermeer bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Haarlemmermeer.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Haarlemmermeer
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Haarlemmermeer
Stoer en robuust boeketten Haarlemmermeer
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Haarlemmermeer
Stijlvol en Chique boeketten Haarlemmermeer
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Haarlemmermeer
Lief boeket en romantische bloemen Haarlemmermeer
Stoer boeket Haarlemmermeer
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Haarlemmermeer
Stijlvol en Chique boeketten Haarlemmermeer