Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Vijfhuizen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Vijfhuizen

Wil je een boeket bloemen laten bezorgen in Vijfhuizen? Bestel hier gemakkelijk online bij de lokale Bloemenwinkel. Bloemen die hét zeggen! Verras iemand of verblijd jezelf met een van de mooie boeketten van de bloemenwinkel. Perfect voor elk moment. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Bestel op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00, dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Vijfhuizen


Bloemenwinkel Vijfhuizen

Bloemenwinkel Vijfhuizen

Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel in Vijfhuizen. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Vijfhuizen en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Vijfhuizen! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Vijfhuizen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Vijfhuizen bezorgen.

Boeket bestellen Vijfhuizen

Bestel een van deze unieke en verrassende boeketten. De boeketten zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is voor elk moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De boeket prijzen van de bloemenwinkel zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Vijfhuizen. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en duurzaam. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Vijfhuizen

Bloemen bezorgen in Vijfhuizen via de lokale bloemenwinkel is zo geregeld. Bestel hier online je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel lokaal bezorgen op elk adres in Vijfhuizen en heel Nederland. Voor 13.00 besteld = vandaag bezorgd. Bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Bloemen die hét zeggen! Kies een van de unieke boeket stijlen en schrijf een persoonlijk bericht voor het kaartje. Laat daarna je bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Geef iemand een mooi boeket. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Vijfhuizen.

Bloemist Vijfhuizen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Vijfhuizen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat de mooiste bloemen en beste boeketten bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Het perfecte boeket om iemand mee op te fleuren, te bedanken of te feliciteren. Dit vrolijke boeket is bijna altijd geschikt om te geven. Of kies je liever voor een hip veldboeket met vrolijke plukbloemen? Een vrolijke wirwar van bloemen, bladeren en takken waar het feest van af spat!

Wil je een dromerig boeket dat laat zien wat met woorden niet uit te leggen is? Bestel dan een lief en romantisch boeket bloemen. Laat weten hoe gelukkig je met iemand bent, die het meer dan waard is om verrast te worden. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden is het chique en elegante boeket met alleen stijlvolle witte bloemen. Een mooi bloemen tafereel dat past bij elk interieur.

Ga voor super stoer! Bestel een hippe bos met stoere bloemen en diepe kleuren. Ongewoon, bijzonder en verrassend. Met veel verschillende hippe bloemsoorten en donkere kleuren, kortom een boeket met power.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Vijfhuizen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Vijfhuizen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Vijfhuizen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Vijfhuizen

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel speciaal en uniek. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Vijfhuizen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Vijfhuizen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Vijfhuizen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Vijfhuizen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Vijfhuizen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Vijfhuizen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Vijfhuizen
Stoer en robuust boeketten Vijfhuizen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Vijfhuizen
Stijlvol en Chique boeketten Vijfhuizen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Vijfhuizen
Lief boeket en romantische bloemen Vijfhuizen
Stoer boeket Vijfhuizen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Vijfhuizen
Stijlvol en Chique boeketten Vijfhuizen