Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Wateringen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Wateringen

Dagverse bloemen laten bezorgen in Wateringen doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Laat vandaag verse bloemen bezorgen zodat de ontvanger kan genieten van een prachtig boeket. Altijd met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in Wateringen.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Wateringen


Bloemenwinkel Wateringen

Bloemenwinkel Wateringen

Bestel hier bij de lokale bloemenwinkel in Wateringen. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Wateringen en omstreken. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 600 lokale bloemenwinkels in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Verblijd je dierbaren met een prachtig boeket dat persoonlijk bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Wateringen! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Wateringen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Wateringen bezorgen.

Boeket bestellen Wateringen

Bestel en verstuur een van de prachtige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Alle boeket prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Wateringen. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Wateringen

Bestel voor 13:00 bij bloemenwinkel.nl en laat vandaag je bloemen bezorgen in Wateringen. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke bloemen stijl kies jij? Bestel de geschikte bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket gemakkelijk en snel bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Wateringen.

Bloemist Wateringen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Wateringen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Wateringen en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat een wondermooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met bonte kleuren waar het feest vanaf spat! Het perfecte boeket als wauw effect, om iemand te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. Of kies een wild veldboeket met nonchalante pluk bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

De romantisch lieve boeketten zijn voor de allerliefste. Laat op een grootse manier te laten weten hoeveel je om iemand geeft. Voor de allerliefste moeders, vaders of grootouders of om iemand eens uitbundig te bedanken als overweldigend liefdevol verrassingsboeket. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Of verras een hippe vriend, dappere vrouw of behulpzame buurman met een onvergetelijk stoer boeket! Waar je dit wilde en trendy boeket van de bloemenwinkel ook neerzet... het valt altijd op!

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Wateringen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Wateringen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Wateringen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Wateringen

Heb je een stijl gekozen? Dan gaat de bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel speciaal en uniek. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Wateringen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Wateringen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Wateringen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Wateringen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Wateringen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Wateringen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Wateringen
Stoer en robuust boeketten Wateringen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Wateringen
Stijlvol en Chique boeketten Wateringen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Wateringen
Lief boeket en romantische bloemen Wateringen
Stoer boeket Wateringen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Wateringen
Stijlvol en Chique boeketten Wateringen