Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in De Lier en de omgeving.

Bloemen bezorgen De Lier

Bloemen laten bezorgen in De Lier? Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander bij Bloemenwinkel.nl. Wil je iemand feliciteren, bedanken of graag een hart onder de riem steken met een mooie bos bloemen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Ook als je jezelf eens wil verrassen. Geniet lang van een mooi boeket. Alle bloemen die wij gebruiken zijn vers, met de hand gearrangeerd en worden persoonlijk bezorgd. Vandaag besteld, vandaag in huis. Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag tot 12:00, dan wordt het vandaag nog bezorgd in De Lier.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen De Lier


Bloemenwinkel De Lier

Bloemenwinkel De Lier

De bloemenwinkel in De Lier bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. Via Bloemenwinkel krijgt je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op het boeket dat je besteld.

Wij werken samen met de 600 professionele lokale bloemisten in heel Nederland. Verwen jezelf of iemand anders met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur, altijd een opfleurende verrassing. Bestel hier online bij onze lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in De Lier!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in De Lier bezorgen.

Boeket bestellen De Lier

Verstuur een van deze geweldige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld zodat ze geschikt zijn voor ieder moment. Al onze boeketten zijn dagvers en worden op locatie met de hand gebonden. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in De Lier. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd.

Bloemen bestellen De Lier

Vandaag bloemen laten bezorgen in De Lier? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Voor 13.00 besteld = vandaag bezorgd. Bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Ieder boeket uniek en nét even anders! Kies je favoriete bloemen stijl en schrijf een persoonlijk bericht. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel bloemen in De Lier gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist De Lier, bloemen bestellen.

bloemen bestellen De Lier


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat het mooiste boeket bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen, is iemand jarig of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of zoek je juist een chaotisch en wild veldboeket. Ze zijn een vrolijk en chaotisch feestje om te zien. Met verschillende vormen, maten en pluk bloemsoorten die aan alle kanten uitsteken.

De allerliefste om je heen verwen je natuurlijk met een liefdevol bloemen gebaar. Lieve, zachte pastel kleuren in een romantische sfeer. Een prachtig romantisch en lief boeket dat zegt Ik heb je lief! Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden is het chique en elegante boeket met alleen stijlvolle witte bloemen. Een mooi bloemen tafereel dat past bij elk interieur.

Mag het van jou wel wat gewaagder? Dan is het stoer en robuuste boeket een echte surprise, als geschenk of voor jezelf. Een verrassende mix met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in De Lier

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in De Lier en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in De Lier.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in De Lier

Onze lokale bloemist maakt een overweldigend hand gebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in De Lier en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in De Lier bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in De Lier
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen De Lier bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in De Lier.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel De Lier
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel De Lier
Stoer en robuust boeketten De Lier
Nonchalant pluk bloemen veldboeket De Lier
Stijlvol en Chique boeketten De Lier
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel De Lier
Lief boeket en romantische bloemen De Lier
Stoer boeket De Lier
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten De Lier
Stijlvol en Chique boeketten De Lier