Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Leidschendam en de omgeving.

Bloemen bezorgen Leidschendam

Dagverse bloemen bezorgen in Leidschendam? Bestel je boeket hier online bij de lokale bloemenwinkel. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elk moment. De bloemen die wij bezorgen zijn altijd vers, met zorg samengesteld en persoonlijk bezorgd. Bestel je boeket op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Leidschendam bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Leidschendam


Bloemenwinkel Leidschendam

Bloemenwinkel Leidschendam

Op zoek naar een bloemenwinkel in Leidschendam? Bloemenwinkel.nl bezorgt jouw verse bloemen in Leidschendam en omstreken. Via Bloemenwinkel krijgt je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op het boeket dat je besteld.

Wij werken samen met 600 lokale bloemisten, door heel Nederland. Fleur iemands dag op met een prachtig boeket. Verras je partner, moeder, bonus ouder, vader, vriendin, grootouders of jezelf en laat een schitterende bos bloemen bezorgen in Leidschendam. Bestel hier online bij onze lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Leidschendam!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Leidschendam bezorgen.

Boeket bestellen Leidschendam

Bestel en verstuur een van de prachtige boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. Tevens zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Leidschendam. Zo houden we de afstanden kort en krijg je het mooiste boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Leidschendam

Vandaag bloemen bezorgen in Leidschendam is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Leidschendam en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan wordt het boeket vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel en bezorg een goed gevoel met een prachtig boeket, laat het bezorgen in Leidschendam door onze lokale bloemist.

Bloemist Leidschendam, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Leidschendam


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtige bos bloemen laten bezorgen? Onze boeketten worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Leidschendam en heel Nederland. Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Laat de mooiste bloemen en beste boeketten bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een kleurrijk en vrolijk boeket. Met dit schitterende bonte kleurenfeest ben je verzekerd om de hele ruimte op te fleuren! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga voor een nonchalant pluk boeket. Onze nonchalante veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel!

De romantisch lieve boeketten laat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Of ga voor een bijzonder krachtig flink en stoer boeket. Een hippe verrassing: een boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, behulpzame buurman, partner of de rots in de branding eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Leidschendam

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Leidschendam en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Leidschendam.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Leidschendam

Op de dag van bezorging maakt onze lokale bloemist een handgebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket uniek, vers en verrassend. Zo krijgt de ontvanger een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk door de bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Leidschendam en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Leidschendam bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Leidschendam
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Leidschendam bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Leidschendam.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Leidschendam
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Leidschendam
Stoer en robuust boeketten Leidschendam
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Leidschendam
Stijlvol en Chique boeketten Leidschendam
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Leidschendam
Lief boeket en romantische bloemen Leidschendam
Stoer boeket Leidschendam
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Leidschendam
Stijlvol en Chique boeketten Leidschendam