Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Loenen aan de Vecht en de omgeving.

Bloemen bezorgen Loenen aan de Vecht

Wij bezorgen dagelijks dagverse bloemen in Loenen aan de Vecht. Bestel je boeket bij de lokale bloemenwinkel. Een mooie bos bloemen fleurt elke gelegenheid op. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, met de hand samengesteld en klaar om direct van te genieten. Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in Loenen aan de Vecht.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Loenen aan de Vecht


Bloemenwinkel Loenen aan de Vecht

Bloemenwinkel Loenen aan de Vecht

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Loenen aan de Vecht? Wij bezorgen in Loenen aan de Vecht en omgeving verse bloemen. Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land samen, om zo in iedere stad de mooiste boeketten te kunnen bezorgen. Fleur iemands dag op met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door de lokale bloemenwinkel in Loenen aan de Vecht. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Loenen aan de Vecht bezorgen.

Boeket bestellen Loenen aan de Vecht

Bestel een van deze unieke en verrassende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Loenen aan de Vecht. Hierdoor krijgt de ontvanger het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Loenen aan de Vecht

Vandaag bloemen laten bezorgen in Loenen aan de Vecht regel je makkelijk en snel bij de bloemenwinkel. Voor 13.00 besteld = vandaag bezorgd. Bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Maak een keuze uit een van de originele bloemen stijlen, schrijf daarna je persoonlijke bericht en laat het boeket bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Geef iemand een mooi boeket in Loenen aan de Vecht! Bestel gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl

Bloemist Loenen aan de Vecht, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Loenen aan de Vecht


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket waar het feest vanaf spat! Een perfect fleurig boeket waarmee je iedere ruimte opfleurt. Een opfleurend boeket om iemand te feliciteren voor een verjaardag, beterschap te wensen of jezelf op te vrolijken. Een mooie bloemen verrassing, voor ieder moment. Of kies een veldboeket met hippe nonchalante pluk bloemen. Een wild kleurrijk feestje voor op tafel, de bloemen lijken net uit vers het veld geplukt.

Bestel een lief en romantisch boeket voor de allerliefste! Een bijzonder liefdevol boeket met romantisch dromerige bloemen. Het chique en stijlvolle boeket van de bloemenwinkel laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden.

Mag het van jou wat gewaagder? Bestel een hippe bos met stoere bloemen en diepe kleuren. Ongewoon, bijzonder en verrassend. Met veel verschillende hippe bloemsoorten en donkere kleuren, kortom een boeket met power.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Loenen aan de Vecht

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Loenen aan de Vecht en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Loenen aan de Vecht.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Loenen aan de Vecht

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en onvergetelijk. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Loenen aan de Vecht en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Loenen aan de Vecht bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Loenen aan de Vecht
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Loenen aan de Vecht bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Loenen aan de Vecht.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Loenen aan de Vecht
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Loenen aan de Vecht
Stoer en robuust boeketten Loenen aan de Vecht
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Loenen aan de Vecht
Stijlvol en Chique boeketten Loenen aan de Vecht
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Loenen aan de Vecht
Lief boeket en romantische bloemen Loenen aan de Vecht
Stoer boeket Loenen aan de Vecht
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Loenen aan de Vecht
Stijlvol en Chique boeketten Loenen aan de Vecht