Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Zuidhorn en de omgeving.

Bloemen bezorgen Zuidhorn

Bloemen bestellen en laten bezorgen in Zuidhorn doe je gemakkelijk via Bloemenwinkel.nl. Mooie boeketten met bloemen voor elke gelegenheid. Geef iemand een prachtig persoonlijk gebaar. Al onze mooie boeketten worden op de bezorgdag samengesteld door professionele bloemisten. Zo ben je verzekerd van mooie verse bloemen waar je direct van kan genieten. Indien je op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur bestelt en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Zuidhorn worden bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Zuidhorn


Bloemenwinkel Zuidhorn

Bloemenwinkel Zuidhorn

Op zoek naar een bloemenwinkel in Zuidhorn? Bloemenwinkel.nl bezorgt jouw verse bloemen in Zuidhorn en omstreken. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met 600 professionele bloemisten verspreid in heel Nederland. Verblijd iemand met een prachtig handgebonden boeket die is samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Zuidhorn. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Zuidhorn bezorgen.

Boeket bestellen Zuidhorn

Stuur een van deze wondermooie boeketten. De boeketten worden met zorg en goede styling samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit met groen boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is bij ieder moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Zuidhorn. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd.

Bloemen bestellen Zuidhorn

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Zuidhorn? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Plaats je bestelling voor 13.00 uur op maandag t/m vrijdag, of zaterdag voor 12:00 uur en ontvang het boeket vandaag nog. Door de lokale bloemist bezorgd. Op zon- en feestdagen is de bloemenwinkel dicht en worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de passende boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor het kaartje. Wij bezorgen bloemen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Een mooi boeket online bestellen in Zuidhorn via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Zuidhorn, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Zuidhorn


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Zuidhorn en heel Nederland. Laat het mooiste boeket bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand bijvoorbeeld met een vol en vrolijk boeket. Dit is een overweldigend kleurrijk boeket! Een mooie verrassing voor ieder moment. Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of kies een wild veldboeket met nonchalante pluk bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

All you need is love! Kies een lief en romantisch boeket en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Bestel een tijdloos stijlvol boeket voor iedere gelegenheid. Een chique boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten geschikt voor elk moment.

Zoek je een hippe bloemen verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw stoere broer, dappere vriendin of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Zuidhorn

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Zuidhorn en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Zuidhorn.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Zuidhorn

Heb je een stijl gekozen? Dan gaat de bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo ben je gegarandeerd van het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist bezorgd op jouw gekozen adres in Zuidhorn en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Zuidhorn bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Zuidhorn
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Zuidhorn bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Zuidhorn.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Zuidhorn
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Zuidhorn
Stoer en robuust boeketten Zuidhorn
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Zuidhorn
Stijlvol en Chique boeketten Zuidhorn
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Zuidhorn
Lief boeket en romantische bloemen Zuidhorn
Stoer boeket Zuidhorn
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Zuidhorn
Stijlvol en Chique boeketten Zuidhorn