Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Tegelen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Tegelen

Direct bloemen bezorgen in Tegelen doe je snel en eenvoudig online bij de bloemenwinkel. Mooie boeketten met bloemen voor elke gelegenheid. Geef iemand een prachtig persoonlijk gebaar. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, stijlvol en met liefde samengesteld. Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Tegelen


Bloemenwinkel Tegelen

Bloemenwinkel Tegelen

Bestel hier bij de lokale bloemenwinkel in Tegelen. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Tegelen en omstreken. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met 600 professionele bloemisten verspreid in heel Nederland. Verras je dierbaren met een mooie geschikte bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Tegelen! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Tegelen bezorgen.

Boeket bestellen Tegelen

Stuur een van deze opvallend verblijdende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Alle boeket prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Tegelen. We houden de afstanden kort, zo krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Tegelen

Bloemen bezorgen in Tegelen via de lokale bloemenwinkel is zo geregeld. Bestel hier online je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel lokaal bezorgen op elk adres in Tegelen en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan wordt het boeket vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welk boeket gaat het worden? Kies jouw bloemen stijl uit onze selectie, schrijf een persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel en bezorg een goed gevoel met een prachtig boeket, laat het bezorgen in Tegelen door onze lokale bloemist.

Bloemist Tegelen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Tegelen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij prachtige bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten! Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Tegelen en heel Nederland. Laat vandaag het mooiste bloemetje bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met bonte kleuren waar het feest vanaf spat! Het perfecte boeket als wauw effect, om iemand te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. Of kies voor de trendy plukbloemen in de stijl van het seizoen, vers van het veld. De nonchalante pluk boeketten zijn een vrolijk en chaotisch feestje om te zien.

De allerliefste om je heen verwen je natuurlijk met een liefdevol bloemen gebaar. Lieve, zachte pastel kleuren in een romantische sfeer. Een prachtig romantisch en lief boeket dat zegt Ik heb je lief! Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen wat past bij elke gelegenheid. Een tijdloos en klassiek bloemen boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur en zullen bij iedereen in de smaak vallen.

Ga voor super stoer! Bestel een hippe bos met stoere bloemen en diepe kleuren. Ongewoon, bijzonder en verrassend. Met veel verschillende hippe bloemsoorten en donkere kleuren, kortom een boeket met power.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Tegelen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Tegelen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Tegelen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Tegelen

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Iedere dag veranderd het assortiment met bloemen vers van de veiling, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel origineel en uniek. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Tegelen en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Tegelen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Tegelen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Tegelen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Tegelen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Tegelen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Tegelen
Stoer en robuust boeketten Tegelen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Tegelen
Stijlvol en Chique boeketten Tegelen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Tegelen
Lief boeket en romantische bloemen Tegelen
Stoer boeket Tegelen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Tegelen
Stijlvol en Chique boeketten Tegelen