Bloemen op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Nijmegen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Nijmegen

Laat je bloemen bezorgen in Nijmegen en bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Bloemen die hét zeggen! Verras iemand of verblijd jezelf met een van de mooie boeketten van de bloemenwinkel. Perfect voor elk moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, met de hand samengesteld en klaar om direct van te genieten. Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in Nijmegen.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Nijmegen


Bloemen Nijmegen Bloemenwinkel Bloemist

Bloemenwinkel Nijmegen

De bloemenwinkel Nijmegen bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 600 lokale bloemenwinkels in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Verblijd iemand met een prachtig handgebonden boeket die is samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Nijmegen. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag tot en met zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Nijmegen bezorgen.

Boeket bestellen Nijmegen

Verstuur een van deze wondermooie boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. De prijzen van een bos bloemen zijn inclusief lokale bezorging door de Nijmegen Bloemist. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en kunnen we duurzaam bezorgen. Hierdoor krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Nijmegen

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Nijmegen? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de unieke bloemen stijlen met gevarieerde bloemen en kleuren, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Nijmegen via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Nijmegen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Nijmegen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan, want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket bloemen, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen, is iemand jarig of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies een wild veldboeket met nonchalante pluk bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

Bestel een liever dan lief boeket met romantische bloemen voor degene die altijd voor je klaarstaan. Laat weten hoe gelukkig je met iemand bent, die het meer dan waard is om verrast te worden met een super lief gebaar. Zoek je juist een neutraal boeket? Bestel dan een chique boeket. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is. Een elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen met bijpassend groen en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Ook helemaal hip! Het robuuste en stoere boeket. Een verrassende mix van bloemen met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren. Een bijzonder krachtig boeket eigenlijk altijd geschikt om te geven.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Nijmegen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel Nijmegen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Nijmegen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Nijmegen

Heb je een mooie bloemenstijl gevonden? Dan gaat onze bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment van verse bloemen, in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo bestel je gegarandeerd het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Nijmegen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Nijmegen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van bloemenwinkel Nijmegen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bloemen bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om je bos bloemen lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Nijmegen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze persoonlijk bezorgen door de Nijmegen Bloemist.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Nijmegen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Nijmegen
Stoer en robuust boeketten Nijmegen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Nijmegen
Stijlvol en Chique boeketten Nijmegen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Nijmegen
Lief boeket en romantische bloemen Nijmegen
Stoer boeket Nijmegen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Nijmegen
Stijlvol en Chique boeketten Nijmegen