Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Krimpen aan de Lek en de omgeving.

Bloemen bezorgen Krimpen aan de Lek

Bestel nu een boeket bloemen in Krimpen aan de Lek persoonlijk bezorgd door de bloemist. Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers zodat de ontvanger er lang van kan genieten. De bos bloemen wordt met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd door de bloemist. Vóór 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag nog bezorgd in Krimpen aan de Lek!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Krimpen aan de Lek


Bloemenwinkel Krimpen aan de Lek

Bloemenwinkel Krimpen aan de Lek

Ben je op zoek naar een bloemenwinkel in Krimpen aan de Lek? Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Krimpen aan de Lek en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Via het netwerk van meer dan 600 lokale bloemenwinkels, wordt je boeket op locatie in Nederland bezorgd. Het is altijd fijn om een mooi boeket te ontvangen die is samengesteld door een échte bloemist. Bestel bij onze bloemist in Krimpen aan de Lek of omstreken. We bezorgen onze prachtige bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Krimpen aan de Lek bezorgen.

Boeket bestellen Krimpen aan de Lek

Verstuur een van deze wondermooie boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld zodat ze geschikt zijn voor ieder moment. Al onze boeketten zijn dagvers en worden op locatie met de hand gebonden. Alle boeket prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Krimpen aan de Lek. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Krimpen aan de Lek

Laat je bloemetje vandaag bezorgen in Krimpen aan de Lek. We hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en lokaal kan laten bezorgen op elk adres in Krimpen aan de Lek en heel Nederland. Bestel voor 13.00 uur op werkdagen of zaterdag vóór 12:00 uur en het boeket wordt vandaag persoonlijk bezorgd door de bloemist! Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl en schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bezorg een goed gevoel en bestel makkelijk en snel je bloemen bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Krimpen aan de Lek.

Bloemist Krimpen aan de Lek, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Krimpen aan de Lek


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. De bloemen zijn super vers en met passie gebloemschikt en worden bezorgd op elk adres in Krimpen aan de Lek en heel Nederland. Laat vandaag het mooiste bloemetje bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket waar het feest vanaf spat! Een vrolijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Zoek je juist een levendig en speelse bloemen verrassing? Kies dan voor de nieuwste bloementrend: Een veldboeket met wilde plukbloemen.

Een lief en romantisch boeket bloemen, is de perfecte verrassing. Dit dromerige tijdloze boeket laat dat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief en ik denk aan je! Dit elegante en chique boeket bloemen is stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen in combinatie met verschillende groen tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Of bestel gewoon een lekker stoer boeket met power. Een hippe bos bloemen voor diegene die altijd voor je klaarstaan, de handige buurman, de rots in de branding, de stoere partners die net zo bijzonder zijn als het stoere boeket dat je geeft.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Krimpen aan de Lek

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Krimpen aan de Lek en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Krimpen aan de Lek.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Krimpen aan de Lek

Heb je een stijl gekozen? Dan gaat de bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Krimpen aan de Lek en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Krimpen aan de Lek bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Krimpen aan de Lek
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Krimpen aan de Lek bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Krimpen aan de Lek.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Krimpen aan de Lek
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Krimpen aan de Lek
Stoer en robuust boeketten Krimpen aan de Lek
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Krimpen aan de Lek
Stijlvol en Chique boeketten Krimpen aan de Lek
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Krimpen aan de Lek
Lief boeket en romantische bloemen Krimpen aan de Lek
Stoer boeket Krimpen aan de Lek
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Krimpen aan de Lek
Stijlvol en Chique boeketten Krimpen aan de Lek