Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Pijnacker en de omgeving.

Bloemen bezorgen Pijnacker

Wij bezorgen dagelijks dagverse bloemen in Pijnacker. Bestel je boeket bij de lokale bloemenwinkel. Een mooie bos bloemen fleurt elke gelegenheid op. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Onze boeketten zijn altijd vers en worden gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Pijnacker en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Pijnacker


Bloemenwinkel Pijnacker

Bloemenwinkel Pijnacker

Ben je op zoek naar een bloemenwinkel in Pijnacker? Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Pijnacker en omstreken. Via Bloemenwinkel krijgt je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op het boeket dat je besteld.

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land samen, om zo in iedere stad de mooiste boeketten te kunnen bezorgen. Er gaat niets boven het ontvangen van een mooi boeket aan de deur. Bestel bij onze bloemist. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Pijnacker!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Pijnacker bezorgen.

Boeket bestellen Pijnacker

Verstuur een van deze opvallend mooie boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. Tevens zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Pijnacker. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en duurzaam. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Pijnacker

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Pijnacker. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Pijnacker en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel en bezorg een goed gevoel met een prachtig boeket, laat het bezorgen in Pijnacker door onze lokale bloemist.

Bloemist Pijnacker, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Pijnacker


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Pijnacker en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat ons de mooiste bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met veel kleurrijke bloemen! Een mooie verrassing voor ieder moment. Een kleurrijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Of zoek je een wild en uitbundig boeket zoals een hip veldboeket met plukbloemen. Een lekker nonchalant boeket met feestelijke bloemen die alle kanten op springen.

Wil je een zacht en dromerig boeket? Ga dan voor een lief en romantisch boeket. Het boeket laat een onvergetelijke indruk achter. Voor de bijzondere mensen om je heen. Met een prachtig chique boeket van ingetogen witte bloemen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een elegant en fris boeket dat past bij elk interieur.

Zoek je een echte originele bos? Ga voor een super stoer bloemen boeket! Een flinke bos met ongewoon stoere bloemen en diepe kleuren. Bijna te zwaar om vast te houden.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Pijnacker

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Pijnacker en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Pijnacker.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Pijnacker

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel speciaal en uniek. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Pijnacker en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Pijnacker bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Pijnacker
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Pijnacker bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Pijnacker.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Pijnacker
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Pijnacker
Stoer en robuust boeketten Pijnacker
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Pijnacker
Stijlvol en Chique boeketten Pijnacker
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Pijnacker
Lief boeket en romantische bloemen Pijnacker
Stoer boeket Pijnacker
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Pijnacker
Stijlvol en Chique boeketten Pijnacker