Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Geldermalsen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Geldermalsen

Bloemen laten bezorgen op elk adres in Geldermalsen? Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander bij Bloemenwinkel.nl. Wil je iemand feliciteren, bedanken of graag een hart onder de riem steken met een mooie bos bloemen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Ook als je jezelf eens wil verrassen. Alle boeketten worden met veel zog samengesteld en persoonlijk bezorgd tot aan de deur. Indien je op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur bestelt en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Geldermalsen worden bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Geldermalsen


Bloemenwinkel Geldermalsen

Bloemenwinkel Geldermalsen

Op zoek naar een bloemenwinkel in Geldermalsen? Direct vanuit onze bloemenwinkel bezorgen wij bloemen tot aan de deur in Geldermalsen en omstreken. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden dezelfde dag gebloemschikt en bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Via het netwerk van meer dan 600 lokale bloemenwinkels, wordt je boeket op locatie in Nederland bezorgd. Verblijd je dierbaren met een prachtig boeket dat persoonlijk bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Geldermalsen! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Geldermalsen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Geldermalsen bezorgen.

Boeket bestellen Geldermalsen

Verstuur een van deze prachtige boeketten. De bloemenstyling van ieder boeket wordt met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten maken. Al onze boeketten worden met verse bloemen op locatie met de hand gebonden. De prijzen van de boeketten zijn inclusief bezorging in Geldermalsen. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en duurzaam. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Geldermalsen

Via bloemenwinkel.nl kun je makkelijk je bloemen laten bezorgen in Geldermalsen en heel Nederland. Ieder boeket wordt verzorgd door de lokale bloemist, ook in Geldermalsen. Voor 13.00 besteld = vandaag bezorgd. Bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke bloemen stijl kies jij? Bestel de geschikte bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket gemakkelijk en snel bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Geldermalsen.

Bloemist Geldermalsen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Geldermalsen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Geldermalsen en heel Nederland. Laat een prachtig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket waar het feest vanaf spat! Een perfect fleurig boeket waarmee je iedere ruimte opfleurt. Een opfleurend boeket om iemand te feliciteren voor een verjaardag, beterschap te wensen of jezelf op te vrolijken. Een mooie bloemen verrassing, voor ieder moment. Of zoek je een wild en uitbundig boeket zoals een hip veldboeket met plukbloemen. Een lekker nonchalant boeket met feestelijke bloemen die alle kanten op springen.

De romantisch lieve boeketten zijn super mooi, dromerig en tijdloos. De bloemen hebben zachte pastel tinten. Laat met een lief bloemen boeket weten hoeveel je om iemand geeft. Met een prachtig chique boeket van ingetogen witte bloemen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een elegant en fris boeket dat past bij elk interieur.

Of verras een dappere vrouw, hippe vriend of behulpzame buurman met een onvergetelijk bijzonder stoer boeket! Waar je dit wilde en trendy boeket van de bloemenwinkel ook neerzet... het valt altijd op!

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Geldermalsen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Geldermalsen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Geldermalsen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Geldermalsen

Onze lokale bloemist in Geldermalsen stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Geldermalsen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Geldermalsen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Geldermalsen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Geldermalsen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Geldermalsen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Geldermalsen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Geldermalsen
Stoer en robuust boeketten Geldermalsen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Geldermalsen
Stijlvol en Chique boeketten Geldermalsen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Geldermalsen
Lief boeket en romantische bloemen Geldermalsen
Stoer boeket Geldermalsen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Geldermalsen
Stijlvol en Chique boeketten Geldermalsen