Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Assendelft en de omgeving.

Bloemen bezorgen Assendelft

Bloemen laten bezorgen op elk adres in Assendelft? Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Laat vandaag verse bloemen bezorgen zodat de ontvanger kan genieten van een prachtig boeket. Altijd met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Assendelft.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Assendelft


Bloemenwinkel Assendelft

Bloemenwinkel Assendelft

Bestel hier bij de bloemenwinkels in Assendelft. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Assendelft en omstreken. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Fleur iemands dag op met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door de lokale bloemenwinkel in Assendelft. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Assendelft bezorgen.

Boeket bestellen Assendelft

Stuur een van deze opvallend verblijdende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden dagvers op locatie met de hand gebonden. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Assendelft. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Assendelft

Via bloemenwinkel.nl kun je makkelijk je bloemen laten bezorgen in Assendelft en heel Nederland. Ieder boeket wordt verzorgd door de lokale bloemist, ook in Assendelft. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Kies een van de originele boeket thema’s, schrijf je persoonlijke bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Een mooi boeket online bestellen in Assendelft via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Assendelft, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Assendelft


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij prachtige bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten! Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Assendelft en heel Nederland. Laat een wondermooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket waar het feest vanaf spat! Een vrolijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Of wil je een vrolijke wirwar van bloemen, bladeren en takken waar het feest van af spat? Met het nonchalante pluk boeket van de bloemenwinkel weet je zeker dat je goed zit. Hippe veld bloemen van verschillende soorten, kleuren en maten.

De romantisch lieve boeketten zijn dromerig en tijdloos met mooie pastel tinten. Een mooi bloemen cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Wil je graag een neutraal boeket? Bestel een elegant en chique boeket. Met dit prachtige boeket van ingetogen wit kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een mooi tijdloos boeket.

Mag het van jou wel wat gewaagder? Dan is het stoer en robuuste boeket een echte surprise, als geschenk of voor jezelf. Een verrassende mix met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Assendelft

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Assendelft en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Assendelft.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Assendelft

Heb je een mooie bloemenstijl gevonden? Dan gaat onze bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment van verse bloemen, in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo ben je verzekerd van een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist bezorgd op jouw gekozen adres in Assendelft en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Assendelft bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Assendelft
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Assendelft bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Assendelft.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Assendelft
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Assendelft
Stoer en robuust boeketten Assendelft
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Assendelft
Stijlvol en Chique boeketten Assendelft
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Assendelft
Lief boeket en romantische bloemen Assendelft
Stoer boeket Assendelft
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Assendelft
Stijlvol en Chique boeketten Assendelft