Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Steenwijk en de omgeving.

Bloemen bezorgen Steenwijk

Laat je bloemen bezorgen in Steenwijk en bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Iemand feliciteren, beterschap wensen of steun geven? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd perfect passen bij elke gelegenheid Geniet lang van een mooi boeket. Alle bloemen die wij gebruiken zijn vers, met de hand gearrangeerd en worden persoonlijk bezorgd. Op werkdagen vóór 13.00 uur besteld, vandaag in huis. Op zaterdag tot 12:00.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Steenwijk


Bloemenwinkel Steenwijk

Bloemenwinkel Steenwijk

Bestel hier bij de bloemenwinkels in Steenwijk. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Steenwijk en omstreken. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten en bloemen.

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemenwinkels door het hele land om zo makkelijk en snel de mooiste bloemen te bezorgen. Verras iemand met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Steenwijk. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Steenwijk bezorgen.

Boeket bestellen Steenwijk

Bestel een van deze unieke boeketten. Al onze boeketten zijn met zorg gestyled en samengesteld en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Er is altijd een passende bos bloemen te vinden. Ieder boeket wordt op locatie met de hand gebloemschikt door de professionele bloemist met verse bloemen Alle boeket prijzen zijn inclusief lokale bezorging in Steenwijk. Op deze manier houden we de afstanden kort en krijgt de ontvanger een mooi gevuld boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Steenwijk

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Steenwijk. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Steenwijk en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de unieke boeket thema’s, schrijf een origineel en persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in of een ander adres in heel Nederland. Bloemen bestellen in Steenwijk via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Steenwijk, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Steenwijk


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een schitterende bos bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten. Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Steenwijk en heel Nederland. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een kleurrijk en vrolijk boeket. Met dit schitterende bonte kleurenfeest ben je verzekerd om de hele ruimte op te fleuren! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of zoek je een wild en uitbundig boeket zoals een hip veldboeket met plukbloemen. Een lekker nonchalant boeket met feestelijke bloemen die alle kanten op springen.

De romantisch lieve boeketten zijn dromerig en tijdloos met mooie pastel tinten. Een mooi bloemen cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden is het chique en elegante boeket met alleen stijlvolle witte bloemen. Een mooi bloemen tafereel dat past bij elk interieur.

Of ga voor een bijzonder krachtig flink en stoer boeket. Een hippe verrassing: een boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, behulpzame buurman, partner of de rots in de branding eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Steenwijk

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Steenwijk en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Steenwijk.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Steenwijk

Onze lokale bloemist in Steenwijk stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket uniek, vers en verrassend. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Steenwijk en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Steenwijk bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Steenwijk
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Steenwijk bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Steenwijk.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Steenwijk
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Steenwijk
Stoer en robuust boeketten Steenwijk
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Steenwijk
Stijlvol en Chique boeketten Steenwijk
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Steenwijk
Lief boeket en romantische bloemen Steenwijk
Stoer boeket Steenwijk
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Steenwijk
Stijlvol en Chique boeketten Steenwijk