Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Nieuw-Lekkerland en de omgeving.

Bloemen bezorgen Nieuw-Lekkerland

Dagverse bloemen laten bezorgen in Nieuw-Lekkerland doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Mooie boeketten met bloemen voor elke gelegenheid. Geef iemand een prachtig persoonlijk gebaar. De bloemen die wij bezorgen zijn altijd vers, met zorg samengesteld en persoonlijk bezorgd. Bestel je boeket op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Nieuw-Lekkerland bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Nieuw-Lekkerland


Bloemenwinkel Nieuw-Lekkerland

Bloemenwinkel Nieuw-Lekkerland

Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel in Nieuw-Lekkerland. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Nieuw-Lekkerland en omstreken. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden dezelfde dag gebloemschikt en bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Wij werken samen met de beste lokale bloemisten in heel Nederland. Fleur iemands dag op met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door de lokale bloemenwinkel in Nieuw-Lekkerland. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Nieuw-Lekkerland bezorgen.

Boeket bestellen Nieuw-Lekkerland

Verstuur een van deze geweldige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden dagvers op locatie met de hand gebonden. Alle boeket prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Nieuw-Lekkerland. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en kunnen we duurzaam bezorgen. Hierdoor krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Nieuw-Lekkerland

Vandaag bloemen bezorgen in Nieuw-Lekkerland is zo geregeld via de online bloemenwinkel. Bestel je boeket en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Nieuw-Lekkerland en heel Nederland. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Kies een van de boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Nieuw-Lekkerland.

Bloemist Nieuw-Lekkerland, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Nieuw-Lekkerland


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Nieuw-Lekkerland en heel Nederland. Laat de mooiste bloemen en beste boeketten bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een kleurrijk en vrolijk boeket. Met dit schitterende bonte kleurenfeest ben je verzekerd om de hele ruimte op te fleuren! Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of ga je voor een wild en mooi veldboeket met schitterende opvallende en kleurrijke bloemen in pluk stijl.

All you need is love! Kies een lief en romantisch boeket en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Zoek je juist een neutraal boeket? Bestel dan een chique boeket. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is. Een elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen met bijpassend groen en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Wil je eens iets anders? Be bold! En bestel een ongewoon, hip, stoer en robuust boeket bloemen voor op tafel.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Nieuw-Lekkerland

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Nieuw-Lekkerland en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Nieuw-Lekkerland.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Nieuw-Lekkerland

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Iedere dag veranderd het assortiment met bloemen vers van de veiling, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel origineel en uniek. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Nieuw-Lekkerland en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Nieuw-Lekkerland bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Nieuw-Lekkerland
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Nieuw-Lekkerland bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Nieuw-Lekkerland.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Nieuw-Lekkerland
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Nieuw-Lekkerland
Stoer en robuust boeketten Nieuw-Lekkerland
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Nieuw-Lekkerland
Stijlvol en Chique boeketten Nieuw-Lekkerland
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Nieuw-Lekkerland
Lief boeket en romantische bloemen Nieuw-Lekkerland
Stoer boeket Nieuw-Lekkerland
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Nieuw-Lekkerland
Stijlvol en Chique boeketten Nieuw-Lekkerland