Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Raalte en de omgeving.

Bloemen bezorgen Raalte

Dagverse bloemen bezorgen in Raalte? Bestel je boeket hier online bij de lokale bloemenwinkel. Altijd een mooi boeket, voor ieder moment. Geef iemand een persoonlijk bloemen gebaar. Onze boeketten zijn altijd vers, met zorg samengesteld en worden persoonlijk tot de deur bezorgd. Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in Raalte.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Raalte


Bloemenwinkel Raalte

Bloemenwinkel Raalte

De bloemenwinkel in Raalte bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met 600 professionele bloemisten verspreid in heel Nederland. Verblijd je dierbaren met een mooie bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Raalte! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Raalte bezorgen.

Boeket bestellen Raalte

Bestel en verstuur een van de geweldige boeketten. De boeketten worden met zorg en goede styling samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit met groen boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is bij ieder moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. Alle boeket prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Raalte. Op deze manier houden we de afstanden kort en krijgt de ontvanger een mooi gevuld boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Raalte

Vandaag bloemen bezorgen in Raalte is zo geregeld. Kies je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Raalte en heel Nederland. Plaats je bestelling voor 13.00 uur op maandag t/m vrijdag, of zaterdag voor 12:00 uur en ontvang het boeket vandaag nog. Door de lokale bloemist bezorgd. Op zon- en feestdagen is de bloemenwinkel dicht en worden er geen boeketten bezorgd.

Welke bloemen stijl ga je kiezen? Bestel je favoriete bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Raalte via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Raalte, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Raalte


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wie ga jij verblijden met een bloemetje? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Raalte en heel Nederland. Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een wondermooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met bonte kleuren waar het feest vanaf spat! Het perfecte boeket als wauw effect, om iemand te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. Of kies een veldboeket met hippe nonchalante pluk bloemen. Een wild kleurrijk feestje voor op tafel, de bloemen lijken net uit vers het veld geplukt.

De romantisch lieve boeketten zijn super mooi, dromerig en tijdloos. De bloemen hebben zachte pastel tinten. Laat met een lief bloemen boeket weten hoeveel je om iemand geeft. Het chique en stijlvolle boeket van de bloemenwinkel laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden.

Zoek je een unieke verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, stoere broer of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Raalte

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Raalte en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Raalte.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Raalte

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket uniek, vers en verrassend. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Raalte en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Raalte bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Raalte
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Raalte bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Raalte.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Raalte
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Raalte
Stoer en robuust boeketten Raalte
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Raalte
Stijlvol en Chique boeketten Raalte
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Raalte
Lief boeket en romantische bloemen Raalte
Stoer boeket Raalte
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Raalte
Stijlvol en Chique boeketten Raalte