Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Sassenheim en de omgeving.

Bloemen bezorgen Sassenheim

Dagverse bloemen laten bezorgen in Sassenheim doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Prachtige boeketten met bloemen voor elke gelegenheid. Het geven van een mooi boeket bloemen is iets waar iedereen gelukkig van wordt. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met de hand gearrangeerd en worden persoonlijk bezorgd de bloemist Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Sassenheim en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Sassenheim


Bloemenwinkel Sassenheim

Bloemenwinkel Sassenheim

Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel in Sassenheim. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Sassenheim en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Via ons grote netwerk van meer dan 600 lokale bloemisten in heel Nederland bezorgen wij de mooiste boeketten. Het is altijd fijn om een mooi boeket te ontvangen die is samengesteld door een échte bloemist. Bestel bij onze bloemist in Sassenheim of omstreken. We bezorgen onze prachtige bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Sassenheim bezorgen.

Boeket bestellen Sassenheim

Verstuur een van deze schitterende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. De prijzen van de boeketten zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Sassenheim. Zo houden we de afstanden kort en krijg je het mooiste boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Sassenheim

Vandaag bloemen bezorgen in Sassenheim is zo geregeld via de online bloemenwinkel. Bestel je boeket en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Sassenheim en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Sassenheim doe je gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Sassenheim, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Sassenheim


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een schitterende bos bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten. Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Sassenheim en heel Nederland. Laat ons de mooiste bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga voor een nonchalant pluk boeket. Onze nonchalante veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel!

De romantisch lieve boeketten laat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief. Het chique en stijlvolle boeket van de bloemenwinkel laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden.

Be bold! En bestel een ongewoon, stoer en robuust boeket bloemen. Met hippe ongewone plant en bloemsoorten in robuust donkere en stoere kleuren. Apart, speels en wild.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Sassenheim

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Sassenheim en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Sassenheim.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Sassenheim

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Sassenheim en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Sassenheim bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Sassenheim
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Sassenheim bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Sassenheim.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Sassenheim
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Sassenheim
Stoer en robuust boeketten Sassenheim
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Sassenheim
Stijlvol en Chique boeketten Sassenheim
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Sassenheim
Lief boeket en romantische bloemen Sassenheim
Stoer boeket Sassenheim
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Sassenheim
Stijlvol en Chique boeketten Sassenheim