Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Maastricht en de omgeving.

Bloemen bezorgen Maastricht

Bloemen laten bezorgen op elk adres in Maastricht? Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander bij Bloemenwinkel.nl. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elk moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers zodat de ontvanger er lang van kan genieten. De bos bloemen wordt met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd door de bloemist. Bestel je boeket op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Maastricht bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Maastricht


Bloemenwinkel Maastricht

Bloemenwinkel Maastricht

Bestel direct online bij de bloemenwinkel in Maastricht. Bloemenwinkel.nl, bezorgt verse bloemen in Maastricht en omstreken. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden persoonlijk bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met 600 professionele bloemisten verspreid in heel Nederland. Het is altijd fijn om een schitterend boeket aan de deur te ontvangen. Voor jezelf of als verrassing voor iemand anders. We bezorgen onze boeketten lokaal tot aan de deur op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Maastricht bezorgen.

Boeket bestellen Maastricht

Bestel een van deze geweldige boeketten. De bloemenstyling van ieder boeket wordt met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten maken. Al onze boeketten worden met verse bloemen op locatie met de hand gebonden. De prijzen van de boeketten zijn inclusief lokale bezorging door de bloemist in Maastricht. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en duurzaam. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Maastricht

Vandaag bloemen bezorgen in Maastricht is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Maastricht en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de unieke boeket thema’s, schrijf een origineel en persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in of een ander adres in heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen voor jezelf of voor een ander in Maastricht gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Maastricht, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Maastricht


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wie ga jij verblijden met een bloemetje? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Maastricht en heel Nederland. Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, deze vrolijke boeketten zijn een écht kleurenfestijn! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies voor de trendy plukbloemen in de stijl van het seizoen, vers van het veld. De nonchalante pluk boeketten zijn een vrolijk en chaotisch feestje om te zien.

All you need is love! Ga voor een prachtig lief en romantisch boeket en laat bij de allerliefste een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor een vriendin, geliefde of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen. Elegant, smaakvol en modern boeket met wit en groen. Prachtig op iedere tafel en elk interieur.

Ook helemaal hip! Het robuuste en stoere boeket. Een verrassende mix met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren. Een bijzonder krachtig boeket eigenlijk altijd geschikt om te geven.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Maastricht

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Maastricht en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Maastricht.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Maastricht

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel speciaal en uniek. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Maastricht en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Maastricht bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Maastricht
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Maastricht bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Maastricht.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Maastricht
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Maastricht
Stoer en robuust boeketten Maastricht
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Maastricht
Stijlvol en Chique boeketten Maastricht
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Maastricht
Lief boeket en romantische bloemen Maastricht
Stoer boeket Maastricht
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Maastricht
Stijlvol en Chique boeketten Maastricht