Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Leiden en de omgeving.

Bloemen bezorgen Leiden

Bestel gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl en laat je bloemen bezorgen in Leiden Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, met de hand samengesteld en klaar om direct van te genieten. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Leiden en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Leiden


Bloemenwinkel Leiden

Bloemenwinkel Leiden

Bestel direct online bij de bloemenwinkel in Leiden. Bloemenwinkel.nl, bezorgt verse bloemen in Leiden en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met 600 lokale bloemisten in heel Nederland. Verblijd iemand met een prachtig handgebonden boeket die is samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Leiden. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Leiden bezorgen.

Boeket bestellen Leiden

Stuur een van deze geweldige boeketten. De boeketten worden met zorg en goede styling samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit met groen boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is bij ieder moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. De boeket prijzen van de bloemenwinkel zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Leiden. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Leiden

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Leiden. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Leiden en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl en schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Leiden via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Leiden, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Leiden


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. De bloemen zijn super vers en met passie gebloemschikt en worden bezorgd op elk adres in Leiden en heel Nederland. Laat een prachtig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket waar het feest vanaf spat! Een vrolijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Of ga je voor een veld-of plukboeket? Onze nonchalante pluk- en veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel! Een wirwar van bloemsoorten, kleuren en hoogtes.

All you need is een lief boeket! Laat bij de liefste mensen een onvergetelijke indruk achter. Een mooi bloemen cadeau voor een vriendin, geliefde of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Bestel een tijdloos stijlvol boeket voor iedere gelegenheid. Een chique boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten geschikt voor elk moment.

Of ga voor een bijzonder krachtig flink en stoer boeket. Een hippe verrassing: een boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, behulpzame buurman, partner of de rots in de branding eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Leiden

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Leiden en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Leiden.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Leiden

Onze lokale bloemist maakt een overweldigend hand gebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Iedere dag veranderd het assortiment, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Leiden en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Leiden bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Leiden
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Leiden bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Leiden.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Leiden
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Leiden
Stoer en robuust boeketten Leiden
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Leiden
Stijlvol en Chique boeketten Leiden
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Leiden
Lief boeket en romantische bloemen Leiden
Stoer boeket Leiden
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Leiden
Stijlvol en Chique boeketten Leiden