Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Limmen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Limmen

Verse bloemen aan huis laten bezorgen in Limmen is zo gedaan via Bloemenwinkel.nl. Wil je iemand feliciteren, bedanken of graag een hart onder de riem steken met een mooie bos bloemen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Ook als je jezelf eens wil verrassen. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Limmen en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Limmen


Bloemenwinkel in Limmen

Bloemenwinkel in Limmen

De bloemenwinkel in Limmen bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten en bloemen.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met 600 lokale bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Limmen! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Limmen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Limmen bezorgen.

Boeket bestellen in Limmen

Bestel een van deze unieke en verrassende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld zodat ze geschikt zijn voor ieder moment. Al onze boeketten zijn dagvers en worden op locatie met de hand gebonden. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Limmen. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Vol en kleurig boeket bloemen

Lief en romantisch boeket bloemen

Stoer en robuust boeket bloemen

Veldboeket met nonchalante pluk bloemen

Stijlvol en chique boeket bloemen

Bloemen bestellen Limmen

Vandaag bloemen laten bezorgen in Limmen regel je makkelijk en snel bij de bloemenwinkel. Plaats je bestelling voor 13.00 uur op maandag t/m vrijdag, of zaterdag voor 12:00 uur en ontvang het boeket vandaag nog. Door de lokale bloemist bezorgd. Op zon- en feestdagen is de bloemenwinkel dicht en worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl en schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen voor jezelf of voor een ander in Limmen gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

bloemen bestellen Limmen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Limmen en heel Nederland. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies een veldboeket met hippe nonchalante pluk bloemen. Een wild kleurrijk feestje voor op tafel, de bloemen lijken net uit vers het veld geplukt.

All you need is love! Kies een lief en romantisch boeket en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden is het chique en elegante boeket met alleen stijlvolle witte bloemen. Een mooi bloemen tafereel dat past bij elk interieur.

Wil je de behulpzame buurman bedanken, de dappere vrouw verrassen of mag het van jou wat gewaagder? Laat dan een stoer boeket bloemen bezorgen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Limmen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Limmen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Limmen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Limmen

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo ben je verzekerd van een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist bezorgd op jouw gekozen adres in Limmen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Limmen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Limmen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Limmen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Limmen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Limmen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Limmen
Stoer en robuust boeketten Limmen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Limmen
Stijlvol en Chique boeketten Limmen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Limmen
Lief boeket en romantische bloemen Limmen
Stoer boeket Limmen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Limmen
Stijlvol en Chique boeketten Limmen