Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Paterswolde en de omgeving.

Bloemen bezorgen Paterswolde

Bestel gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Laat je dagverse bloemen bezorgen in Paterswolde Wil je iemand feliciteren, bedanken of graag een hart onder de riem steken met een mooie bos bloemen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Ook als je jezelf eens wil verrassen. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, stijlvol en met liefde samengesteld. Vandaag besteld, vandaag in huis. Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag tot 12:00, dan wordt het vandaag nog bezorgd in Paterswolde.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Paterswolde


Bloemenwinkel Paterswolde

Bloemenwinkel Paterswolde

Op zoek naar een bloemenwinkel in Paterswolde? Direct vanuit onze bloemenwinkel bezorgen wij bloemen tot aan de deur in Paterswolde en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Er gaat niets boven het krijgen van een prachtig boeket. Fleur iemands dag op met een prachtig handgebonden boeket die is samengesteld door onze lokale bloemist in Paterswolde. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Paterswolde bezorgen.

Boeket bestellen Paterswolde

Verstuur een van deze opvallend mooie boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld zodat ze geschikt zijn voor ieder moment. Al onze boeketten zijn dagvers en worden op locatie met de hand gebonden. Tevens zijn alle prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Paterswolde. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met verse bloemen.

Bloemen bestellen Paterswolde

Bestel de mooiste bloemen en boeketten bij de bloemenwinkel. Wij bezorgen bloemen in Paterswolde en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de unieke boeket stijlen met gevarieerde bloemen en kleuren, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Geef iemand een mooi boeket. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Paterswolde.

Bloemist Paterswolde, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Paterswolde


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij prachtige bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten! Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Paterswolde en heel Nederland. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket met feestelijke kleurrijke bloemen en een tikje groen. Waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Het perfecte boeket als wauw effect, om iemand te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. Zoek je juist een levendig en speelse bloemen verrassing? Kies dan voor de nieuwste bloementrend: Een veldboeket met wilde plukbloemen.

Liever dan lief! Het lief en romantische boeket met mooie pastel kleurige bloemen. Voor degene die altijd voor je klaar staan en voor jou door het vuur gaan, waarmee je al je lief en leed kunt delen. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden is het chique en elegante boeket met alleen stijlvolle witte bloemen. Een mooi bloemen tafereel dat past bij elk interieur.

Ga voor een ongewoon, creatief en stoer boeket, een bijzondere bos met een verrassende mix van ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Paterswolde

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Paterswolde en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Paterswolde.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Paterswolde

Onze lokale bloemist in Paterswolde stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo weet je zeker dat je het mooiste boeket met veel verse bloemen bestelt en het persoonlijk op jouw gekozen adres wordt bezorgd in Paterswolde en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Paterswolde bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Paterswolde
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Paterswolde bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Paterswolde.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Paterswolde
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Paterswolde
Stoer en robuust boeketten Paterswolde
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Paterswolde
Stijlvol en Chique boeketten Paterswolde
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Paterswolde
Lief boeket en romantische bloemen Paterswolde
Stoer boeket Paterswolde
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Paterswolde
Stijlvol en Chique boeketten Paterswolde