Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Diemen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Diemen

Dagverse bloemen bezorgen in Diemen? Bestel je boeket hier online bij de lokale bloemenwinkel. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd perfect passen bij de tijd van het jaar. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, met de hand samengesteld en klaar om direct van te genieten. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Diemen.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Diemen


Bloemenwinkel Diemen

Bloemenwinkel Diemen

Bestel hier bij de bloemenwinkels in Diemen. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Diemen en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Het bloemenwinkel netwerk bestaat uit meer dan 600 professionele bloemisten in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Verras je dierbaren met een mooie geschikte bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Diemen! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Diemen bezorgen.

Boeket bestellen Diemen

Stuur een van deze schitterende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Bovendien zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Diemen. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Diemen

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Diemen? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooie bos bloemen voor jezelf of voor een ander in Diemen. Dit doe je gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Diemen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Diemen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand bijvoorbeeld met een vol en vrolijk boeket. Dit is een overweldigend kleurrijk boeket! Een mooie verrassing voor ieder moment. Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of ga je voor een wild en mooi veldboeket met schitterende opvallende en kleurrijke bloemen in pluk stijl.

Liever dan lief! Het lief en romantische boeket met mooie pastel kleurige bloemen. Voor degene die altijd voor je klaar staan en voor jou door het vuur gaan, waarmee je al je lief en leed kunt delen. Dit elegante en chique boeket bloemen is stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen in combinatie met verschillende groen tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Zoek je een unieke verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, stoere broer of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Diemen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Diemen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Diemen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Diemen

Onze lokale bloemist in Diemen stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en onvergetelijk. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Diemen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Diemen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Diemen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Diemen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Diemen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Diemen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Diemen
Stoer en robuust boeketten Diemen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Diemen
Stijlvol en Chique boeketten Diemen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Diemen
Lief boeket en romantische bloemen Diemen
Stoer boeket Diemen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Diemen
Stijlvol en Chique boeketten Diemen