Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Alkmaar en de omgeving.

Bloemen bezorgen Alkmaar

Bestel gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl en laat je bloemen bezorgen in Alkmaar Een mooie bos bloemen fleurt elke gelegenheid op. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met liefde gemaakt en worden persoonlijk bezorgd de bloemist Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Alkmaar


Bloemenwinkel Alkmaar

Bloemenwinkel Alkmaar

De lokale bloemenwinkel in Alkmaar bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Het bloemenwinkel netwerk bestaat uit meer dan 600 professionele bloemisten in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Verras iemand met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Alkmaar. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Alkmaar bezorgen.

Boeket bestellen Alkmaar

Stuur een van deze prachtige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Alkmaar. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Hierdoor krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Alkmaar

Via bloemenwinkel.nl kun je makkelijk je bloemen laten bezorgen in Alkmaar en heel Nederland. Ieder boeket wordt verzorgd door de lokale bloemist, ook in Alkmaar. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander in Alkmaar gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Alkmaar, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Alkmaar


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Alkmaar en heel Nederland. Laat vandaag het mooiste bloemetje bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, deze vrolijke boeketten zijn een écht kleurenfestijn! Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Zoek je juist een levendig en speelse bloemen verrassing? Kies dan voor de nieuwste bloementrend: Een veldboeket met wilde plukbloemen.

Het zachte romantisch en lieve boeket, is een dromerig boeket voor de allerliefste! Voor de bijzondere mensen en dierbaren, die altijd voor je klaarstaan. Dit dromerige tijdloze boeket laat dat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief en ik denk aan je! Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen wat past bij elke gelegenheid. Een tijdloos en klassiek bloemen boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur en zullen bij iedereen in de smaak vallen.

Verras een vriend, stoere vrouw of behulpzame buurman met een hip en stoer bloemen boeket! Apart, speels en wild. Voor de mooie, speciale momenten.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Alkmaar

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Alkmaar en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Alkmaar.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Alkmaar

Heb je een stijl gekozen? Dan gaat de bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Iedere dag veranderd het assortiment, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Alkmaar en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Alkmaar bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Alkmaar
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Alkmaar bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Alkmaar.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Alkmaar
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Alkmaar
Stoer en robuust boeketten Alkmaar
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Alkmaar
Stijlvol en Chique boeketten Alkmaar
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Alkmaar
Lief boeket en romantische bloemen Alkmaar
Stoer boeket Alkmaar
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Alkmaar
Stijlvol en Chique boeketten Alkmaar