Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Bakel en de omgeving.

Bloemen bezorgen Bakel

Laat je bloemen bezorgen in Bakel en bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Verras iemand of verblijd jezelf met een van de mooie boeketten van de bloemenwinkel. Perfect voor elk moment. De bloemen die wij bezorgen zijn altijd vers, met zorg samengesteld en persoonlijk bezorgd. Op werkdagen vóór 13.00 uur besteld, vandaag in huis. Op zaterdag tot 12:00.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Bakel


Bloemenwinkel Bakel

Bloemenwinkel Bakel

De bloemenwinkel in Bakel bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Wij werken samen met de beste lokale bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Bakel! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Bakel!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Bakel bezorgen.

Boeket bestellen Bakel

Verstuur een van deze schitterende boeketten. De boeketten zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is voor elk moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Bakel. Op deze manier houden we de afstanden kort en krijgt de ontvanger een mooi gevuld boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Bakel

Wil je een mooi boeket bloemen laten bezorgen? De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Bakel en heel Nederland. Voor 13.00 besteld = vandaag bezorgd. Bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel bloemen in Bakel gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Bakel, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Bakel


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Bakel en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Het perfecte boeket om iemand mee op te fleuren, te bedanken of te feliciteren. Dit vrolijke boeket is bijna altijd geschikt om te geven. Of ga je voor de bloementrend van het moment met een wild veldboeket. Een veelzijdige kleurrijke mix met net uit het veld geplukte kleurrijke pluk bloemen die aan alle kanten uitsteken.

De romantisch lieve boeketten laat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Wil je de behulpzame buurman bedanken, de dappere vrouw verrassen of mag het van jou wat gewaagder? Laat dan een stoer boeket bloemen bezorgen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Bakel

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Bakel en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Bakel.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Bakel

Onze lokale bloemist maakt een overweldigend hand gebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo ben je gegarandeerd van een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Bakel en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Bakel bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Bakel
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Bakel bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Bakel.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Bakel
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Bakel
Stoer en robuust boeketten Bakel
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Bakel
Stijlvol en Chique boeketten Bakel
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Bakel
Lief boeket en romantische bloemen Bakel
Stoer boeket Bakel
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Bakel
Stijlvol en Chique boeketten Bakel