Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Berlicum en de omgeving.

Bloemen bezorgen Berlicum

Bloemen bestellen en laten bezorgen in Berlicum doe je gemakkelijk via Bloemenwinkel.nl. Bloemen die hét zeggen! Passende en mooie boeketten voor iedere gelegenheid. Verblijd iemand met een mooi boeket. De bloemen die wij bezorgen zijn altijd vers, met zorg samengesteld en persoonlijk bezorgd. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Berlicum.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Berlicum


Bloemenwinkel Berlicum

Bloemenwinkel Berlicum

Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel in Berlicum. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Berlicum en omstreken. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Het bloemenwinkel netwerk bestaat uit meer dan 600 professionele bloemisten in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Bestel hier online een prachtige handgebonden bloemen verrassing bij de lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen tot de deur op maandag t/m zaterdag in Berlicum.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Berlicum bezorgen.

Boeket bestellen Berlicum

Bestel een van deze unieke boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. De boeket prijzen van de bloemenwinkel zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Berlicum. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Berlicum

Vandaag bloemen bezorgen in Berlicum is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Berlicum en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Gemakkelijk en snel bloemen bestellen via bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Berlicum.

Bloemist Berlicum, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Berlicum


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een mooi en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand bijvoorbeeld met een vol en vrolijk boeket. Dit is een overweldigend kleurrijk boeket! Een mooie verrassing voor ieder moment. Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of kies een wild pluk- en veldboeket met hippe bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

De allerliefste om je heen verwen je natuurlijk graag met een schitterend liefdevol gebaar. Bestel een prachtig romantisch en lief boeket dat zegt Ik heb je lief! Met mooie, zachte pastel kleuren in een romantische sfeer. Dit elegante en chique boeket bloemen is stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen in combinatie met verschillende groen tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Zoek je een echte originele bos? Ga voor een super stoer bloemen boeket! Een flinke bos met ongewoon stoere bloemen en diepe kleuren. Bijna te zwaar om vast te houden.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Berlicum

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Berlicum en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Berlicum.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Berlicum

Onze lokale bloemist in Berlicum stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel speciaal en uniek. Zo bestel je gegarandeerd het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Berlicum en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Berlicum bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Berlicum
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Berlicum bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Berlicum.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Berlicum
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Berlicum
Stoer en robuust boeketten Berlicum
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Berlicum
Stijlvol en Chique boeketten Berlicum
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Berlicum
Lief boeket en romantische bloemen Berlicum
Stoer boeket Berlicum
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Berlicum
Stijlvol en Chique boeketten Berlicum