Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Lichtenvoorde en de omgeving.

Bloemen bezorgen Lichtenvoorde

Wil je een boeket bloemen laten bezorgen in Lichtenvoorde? Bestel hier gemakkelijk online bij de lokale Bloemenwinkel. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd. Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Lichtenvoorde


Bloemenwinkel Lichtenvoorde

Bloemenwinkel Lichtenvoorde

Bestel hier bij de lokale bloemenwinkel in Lichtenvoorde. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Lichtenvoorde en omstreken. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten en bloemen.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met 600 lokale bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Lichtenvoorde. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Lichtenvoorde bezorgen.

Boeket bestellen Lichtenvoorde

Verstuur een van deze geweldige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Tevens zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Lichtenvoorde. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met verse bloemen.

Bloemen bestellen Lichtenvoorde

Bloemen bezorgen in Lichtenvoorde via de lokale bloemenwinkel is zo geregeld. Bestel hier online je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel lokaal bezorgen op elk adres in Lichtenvoorde en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Bloemen die hét zeggen! Kies een unieke boeket stijl en bestel in 4 simpele stappen je boeket. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Lichtenvoorde doe je gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Lichtenvoorde, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Lichtenvoorde


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Lichtenvoorde en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat de mooiste bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of zoek je juist een chaotisch en wild veldboeket. Ze zijn een vrolijk en chaotisch feestje om te zien. Met verschillende vormen, maten en pluk bloemsoorten die aan alle kanten uitsteken.

Bestel een lief en romantisch boeket voor de allerliefste! Een bijzonder liefdevol boeket met romantisch dromerige bloemen. Bestel een tijdloos stijlvol boeket voor iedere gelegenheid. Een chique boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten geschikt voor elk moment.

Of verras een dappere vrouw, hippe vriend of behulpzame buurman met een onvergetelijk bijzonder stoer boeket! Waar je dit wilde en trendy boeket van de bloemenwinkel ook neerzet... het valt altijd op!

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Lichtenvoorde

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Lichtenvoorde en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Lichtenvoorde.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Lichtenvoorde

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Lichtenvoorde en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Lichtenvoorde bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Lichtenvoorde
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Lichtenvoorde bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Lichtenvoorde.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Lichtenvoorde
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Lichtenvoorde
Stoer en robuust boeketten Lichtenvoorde
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Lichtenvoorde
Stijlvol en Chique boeketten Lichtenvoorde
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Lichtenvoorde
Lief boeket en romantische bloemen Lichtenvoorde
Stoer boeket Lichtenvoorde
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Lichtenvoorde
Stijlvol en Chique boeketten Lichtenvoorde