Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Leeuwarden en de omgeving.

Bloemen bezorgen Leeuwarden

Dagverse bloemen laten bezorgen in Leeuwarden doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Onze boeketten zijn altijd vers en worden gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Leeuwarden en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Leeuwarden


Bloemenwinkel Leeuwarden

Bloemenwinkel Leeuwarden

Op zoek naar een bloemenwinkel in Leeuwarden? Wij bezorgen in Leeuwarden en omgeving verse bloemen. Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel. Onze bloemenwinkel bloemisten, werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen en worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd.

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land samen, om zo in iedere stad de mooiste boeketten te kunnen bezorgen. Verwen jezelf of iemand anders met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur, altijd een opfleurende verrassing. Bestel hier online bij onze lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Leeuwarden!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Leeuwarden bezorgen.

Boeket bestellen Leeuwarden

Bestel en verstuur een van de unieke en verrassende boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De prijzen van de boeketten zijn inclusief lokale bezorging door de bloemist in Leeuwarden. We houden de afstanden kort, zo krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Leeuwarden

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Leeuwarden? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Kies een van de unieke boeket stijlen met gevarieerde bloemen en kleuren, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel en bezorg een goed gevoel met een prachtig boeket, laat het bezorgen in Leeuwarden door onze lokale bloemist.

Bloemist Leeuwarden, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Leeuwarden


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Leeuwarden en heel Nederland. Laat ons de mooiste bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket en fleur de hele kamer op! Met prachtige bonte kleuren. Een opfleurend boeket om iemand te feliciteren voor een verjaardag, beterschap te wensen of jezelf op te vrolijken. Een mooie bloemen verrassing, voor ieder moment. Of ga je voor een wild en mooi veldboeket met schitterende opvallende en kleurrijke bloemen in pluk stijl.

Liever dan lief! Het lief en romantische boeket met mooie pastel kleurige bloemen. Voor degene die altijd voor je klaar staan en voor jou door het vuur gaan, waarmee je al je lief en leed kunt delen. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden is het chique en elegante boeket met alleen stijlvolle witte bloemen. Een mooi bloemen tafereel dat past bij elk interieur.

Zoek je een hippe bloemen verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw stoere broer, dappere vriendin of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Leeuwarden

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Leeuwarden en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Leeuwarden.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Leeuwarden

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Leeuwarden en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Leeuwarden bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Leeuwarden
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Leeuwarden bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Leeuwarden.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Leeuwarden
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Leeuwarden
Stoer en robuust boeketten Leeuwarden
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Leeuwarden
Stijlvol en Chique boeketten Leeuwarden
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Leeuwarden
Lief boeket en romantische bloemen Leeuwarden
Stoer boeket Leeuwarden
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Leeuwarden
Stijlvol en Chique boeketten Leeuwarden