Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Amsterdam Centrum en de omgeving.

Bloemen bezorgen Amsterdam Centrum

Verras iemand of jezelf op een persoonlijke manier en laat je bloemen persoonlijk bezorgen in Amsterdam Centrum. Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Wil je graag iemand verblijden of steunen met een mooi boeket bloemen? Bij de bloemenwinkel vind je altijd een mooi boeket voor ieder moment. De boeketten die wij bezorgen zijn altijd vers en prachtig om direct van te genieten. Met hand gearrangeerd en persoonlijk aan de deur bezorgd door de bloemist. Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Amsterdam Centrum


Bloemenwinkel Amsterdam Centrum

Bloemenwinkel Amsterdam Centrum

Op zoek naar een bloemenwinkel in Amsterdam Centrum? Direct vanuit onze bloemenwinkel bezorgen wij bloemen tot aan de deur in Amsterdam Centrum en omstreken. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met 600 lokale bloemisten in heel Nederland. Verras je dierbaren met een mooie geschikte bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Amsterdam Centrum! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Amsterdam Centrum bezorgen.

Boeket bestellen Amsterdam Centrum

Verstuur een van deze wondermooie boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. De boeket prijzen van de bloemenwinkel zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Amsterdam Centrum. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd.

Bloemen bestellen Amsterdam Centrum

Vandaag bloemen bezorgen in Amsterdam Centrum is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Amsterdam Centrum en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Amsterdam Centrum via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Amsterdam Centrum, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Amsterdam Centrum


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. De bloemen zijn super vers en met passie gebloemschikt en worden bezorgd op elk adres in Amsterdam Centrum en heel Nederland. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verras iemand met een feestelijk kleurrijk en vrolijk boeket! Waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Hou je meer van chaos en wilde bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken? Kies dan een nonchalant pluk boeket. Met het feestelijke veld boeket van de bloemenwinkel weet je zeker dat je de hele kamer opfleurt. Een levendig en speelse bloemen verrassing voor ieder moment.

De romantisch lieve boeketten zijn dromerig en tijdloos met mooie pastel tinten. Een mooi bloemen cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Met een elegant en chique boeket van ingetogen wit met groen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras of bemoedig de ontvanger met dit elegante frisse boeket.

Mag het van jou wat gewaagder? Bestel een hippe bos met stoere bloemen en diepe kleuren. Ongewoon, bijzonder en verrassend. Met veel verschillende hippe bloemsoorten en donkere kleuren, kortom een boeket met power.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Amsterdam Centrum

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Amsterdam Centrum en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Amsterdam Centrum.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Amsterdam Centrum

Onze lokale bloemist maakt een overweldigend hand gebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Amsterdam Centrum en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Amsterdam Centrum bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Amsterdam Centrum
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Amsterdam Centrum bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Amsterdam Centrum.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Amsterdam Centrum
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Amsterdam Centrum
Stoer en robuust boeketten Amsterdam Centrum
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Amsterdam Centrum
Stijlvol en Chique boeketten Amsterdam Centrum
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Amsterdam Centrum
Lief boeket en romantische bloemen Amsterdam Centrum
Stoer boeket Amsterdam Centrum
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Amsterdam Centrum
Stijlvol en Chique boeketten Amsterdam Centrum