Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Wijk bij Duurstede en de omgeving.

Bloemen bezorgen Wijk bij Duurstede

Dagverse bloemen laten bezorgen in Wijk bij Duurstede doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Wie geef jij een mooi boeket? Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, stijlvol en met liefde samengesteld. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Wijk bij Duurstede en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Wijk bij Duurstede


Bloemenwinkel Wijk bij Duurstede

Bloemenwinkel Wijk bij Duurstede

De bloemenwinkel in Wijk bij Duurstede bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. Onze boeketten staan gegarandeerd 7 dagen mooi in de vaas. Wij geven daarom altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten en bloemen.

Via ons grote netwerk van meer dan 600 lokale bloemisten in heel Nederland bezorgen wij de mooiste boeketten. Er gaat niets boven het krijgen van een prachtig boeket. Fleur iemands dag op met een prachtig handgebonden boeket die is samengesteld door onze lokale bloemist in Wijk bij Duurstede. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Wijk bij Duurstede bezorgen.

Boeket bestellen Wijk bij Duurstede

Verstuur een van deze unieke en verrassende boeketten. De bloemenstyling van de boeketten zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, romance of ingetogen witte bloemen. Er is altijd een bos bloemen die past. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Alle boeket prijzen zijn inclusief bezorging in Wijk bij Duurstede. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en duurzaam. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Wijk bij Duurstede

Bloemen bezorgen in Wijk bij Duurstede via de lokale bloemenwinkel is zo geregeld. Bestel hier online je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel lokaal bezorgen op elk adres in Wijk bij Duurstede en heel Nederland. Bestel snel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Voor welke bloemen stijl ga jij? Bestel de mooiste bloemen stijl en wij bezorgen een uniek boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket gemakkelijk en snel bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Wijk bij Duurstede.

Bloemist Wijk bij Duurstede, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Wijk bij Duurstede


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Wijk bij Duurstede en heel Nederland. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een kleurrijk en vrolijk boeket. Met dit schitterende bonte kleurenfeest ben je verzekerd om de hele ruimte op te fleuren! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Zoek je juist een levendig en speelse bloemen verrassing? Kies dan voor de nieuwste bloementrend: Een veldboeket met wilde plukbloemen.

Wil je een dromerig boeket? Ga dan voor een lief en romantisch boeket, het allerliefste boeket wat je vinden kan. Voor de bijzondere mensen, die altijd voor je klaarstaan. Als Moederdag boeket, vriendschap, liefdes of Valentijnsdag boeket. Wil je een gracieuze uitstraling? Bekijk de chique en stijlvolle boeketten met mooie witte bloemen met bijpassend groen. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden. Ons tijdloze en chique bloemen boeket is geschikt is voor vele verschillende gelegenheden. De luxueuze combinatie van de mooiste witte bloemen en groene bladeren, laten zien dat een wit boeket prachtig kan zijn voor elke gelegenheid.

Mag het van jou wel wat gewaagder? Dan is het stoer en robuuste bloemen boeket een echte surprise, als geschenk of voor jezelf.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Wijk bij Duurstede

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Wijk bij Duurstede en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Wijk bij Duurstede.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Wijk bij Duurstede

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en onvergetelijk. Zo ben je gegarandeerd van een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Wijk bij Duurstede en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Wijk bij Duurstede bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Wijk bij Duurstede
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Wijk bij Duurstede bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Wijk bij Duurstede.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Wijk bij Duurstede
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Wijk bij Duurstede
Stoer en robuust boeketten Wijk bij Duurstede
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Wijk bij Duurstede
Stijlvol en Chique boeketten Wijk bij Duurstede
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Wijk bij Duurstede
Lief boeket en romantische bloemen Wijk bij Duurstede
Stoer boeket Wijk bij Duurstede
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Wijk bij Duurstede
Stijlvol en Chique boeketten Wijk bij Duurstede