Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Amsterdam-Oost en de omgeving.

Bloemen bezorgen Amsterdam-Oost

Verras op een persoonlijke manier en laat je bloemen door de bloemist bezorgen in Amsterdam-Oost. Bestel online bij de bloemenwinkel. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elk moment. De boeketten die wij bezorgen zijn altijd vers en prachtig om direct van te genieten. Met hand gearrangeerd en persoonlijk aan de deur bezorgd door de bloemist. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Amsterdam-Oost en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Amsterdam-Oost


Bloemenwinkel Amsterdam-Oost

Bloemenwinkel Amsterdam-Oost

Bestel hier bij de lokale bloemenwinkel in Amsterdam-Oost. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Amsterdam-Oost en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met een mooie bos bloemen en je persoonlijk bericht op het kaartje. We bezorgen het boeket op maandag t/m zaterdag in Amsterdam-Oost!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Amsterdam-Oost bezorgen.

Boeket bestellen Amsterdam-Oost

Bestel een van deze geweldige boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. Tevens zijn alle prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Amsterdam-Oost. Hierdoor krijgt de ontvanger het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Amsterdam-Oost

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Amsterdam-Oost? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke bloemen stijl ga je kiezen? Bestel je favoriete bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in Amsterdam-Oost via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Amsterdam-Oost, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Amsterdam-Oost


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een schitterende bos bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten. Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Amsterdam-Oost en heel Nederland. Laat de mooiste bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga je voor een veld- of plukboeket? Onze nonchalante pluk- en veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel! Een wirwar van bloemsoorten, kleuren en hoogtes.

Een lief en romantisch boeket bloemen, is de perfecte verrassing. Dit dromerige tijdloze boeket laat dat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief en ik denk aan je! Met een elegant en chique boeket van ingetogen wit met groen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras of bemoedig de ontvanger met dit elegante frisse boeket.

Of verras een dappere vrouw, hippe vriend of behulpzame buurman met een onvergetelijk bijzonder stoer boeket! Waar je dit wilde en trendy boeket van de bloemenwinkel ook neerzet... het valt altijd op!

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Amsterdam-Oost

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Amsterdam-Oost en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Amsterdam-Oost.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Amsterdam-Oost

Heb je een mooie bloemenstijl gevonden? Dan gaat onze bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment van verse bloemen, in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo bestel je gegarandeerd het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Amsterdam-Oost en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Amsterdam-Oost bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Amsterdam-Oost
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Amsterdam-Oost bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Amsterdam-Oost.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Amsterdam-Oost
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Amsterdam-Oost
Stoer en robuust boeketten Amsterdam-Oost
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Amsterdam-Oost
Stijlvol en Chique boeketten Amsterdam-Oost
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Amsterdam-Oost
Lief boeket en romantische bloemen Amsterdam-Oost
Stoer boeket Amsterdam-Oost
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Amsterdam-Oost
Stijlvol en Chique boeketten Amsterdam-Oost