Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Harlingen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Harlingen

Verras iemand of jezelf op een persoonlijke manier en laat je bloemen persoonlijk bezorgen in Harlingen (Fries: Harns). Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Mooie boeketten met bloemen voor elke gelegenheid. Geef iemand een prachtig persoonlijk gebaar. Laat vandaag verse bloemen bezorgen zodat de ontvanger kan genieten van een prachtig boeket. Altijd met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Bestel je boeket op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Harlingen bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Harlingen


Bloemenwinkel Harlingen

Bloemenwinkel Harlingen

De bloemenwinkel in Harlingen bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden persoonlijk bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Bloemenwinkel heeft een netwerk met meer dan 600 lokale bloemisten in Nederland. Verras iemand met een mooie bos bloemen en je persoonlijk bericht op het kaartje. We bezorgen het boeket op maandag t/m zaterdag in Harlingen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Harlingen bezorgen.

Boeket bestellen Harlingen

Bestel en verstuur een van de wondermooie boeketten. De boeketten zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is voor elk moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De prijzen van de boeketten zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Harlingen. Hierdoor krijgt de ontvanger het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Harlingen

Bloemen bezorgen in Harlingen via de lokale bloemenwinkel is zo geregeld. Bestel hier online je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel lokaal bezorgen op elk adres in Harlingen en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Bloemen die hét zeggen! Kies een unieke boeket stijl en bestel in 4 simpele stappen je boeket. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel en bezorg een goed gevoel met een prachtig boeket, laat het bezorgen in Harlingen door onze lokale bloemist.

Bloemist Harlingen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Harlingen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtige bos bloemen laten bezorgen? Onze boeketten worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Harlingen en heel Nederland. Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Laat een prachtig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met bonte kleuren waar het feest vanaf spat! Het perfecte boeket als wauw effect, om iemand te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. Of kies je liever voor een hip veldboeket met vrolijke plukbloemen? Een vrolijke wirwar van bloemen, bladeren en takken waar het feest van af spat!

Onze romantisch lieve boeketten zijn dromerig en tijdloos met mooie pastel tinten en prachtig mooie bloemen. Verstuur onvergetelijk lief en romantisch boeket naar degene die altijd voor je klaarstaan. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Mag het van jou wel wat gewaagder? Dan is het stoer en robuuste bloemen boeket een echte surprise, als geschenk of voor jezelf.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Harlingen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Harlingen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Harlingen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Harlingen

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Hierdoor is ieder boeket uniek, vers en verrassend. Zo weet je zeker dat je het mooiste boeket met veel verse bloemen bestelt en het persoonlijk op jouw gekozen adres wordt bezorgd in Harlingen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Harlingen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Harlingen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Harlingen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Harlingen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Harlingen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Harlingen
Stoer en robuust boeketten Harlingen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Harlingen
Stijlvol en Chique boeketten Harlingen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Harlingen
Lief boeket en romantische bloemen Harlingen
Stoer boeket Harlingen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Harlingen
Stijlvol en Chique boeketten Harlingen