Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Hasselt en de omgeving.

Bloemen bezorgen Hasselt

Bloemen laten bezorgen op elk adres in Hasselt? Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Vóór 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag nog bezorgd in Hasselt!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Hasselt


Bloemenwinkel Hasselt

Bloemenwinkel Hasselt

Bestel hier bij de lokale bloemenwinkel in Hasselt. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Hasselt en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land om lokaal de mooiste bloemen te bezorgen. Verras je dierbaren met een mooie geschikte bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Hasselt! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Hasselt bezorgen.

Boeket bestellen Hasselt

Bestel en verstuur een van de prachtige boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Tevens zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Hasselt. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Hasselt

Bestel voor 13:00 bij bloemenwinkel.nl en laat vandaag je bloemen bezorgen in Hasselt. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Bloemen die hét zeggen! Kies een unieke boeket stijl en bestel in 4 simpele stappen je boeket. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket gemakkelijk en snel bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Hasselt.

Bloemist Hasselt, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Hasselt


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Hasselt en heel Nederland. Laat vandaag het mooiste bloemetje bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verras iemand met een kleurrijk en vrolijk boeket. Met dit schitterende bonte kleurenfeest ben je verzekerd om de hele ruimte op te fleuren! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies een wild veldboeket met nonchalante pluk bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

Onze romantisch lieve boeketten zijn dromerig en tijdloos met mooie pastel tinten en prachtig mooie bloemen. Verstuur onvergetelijk lief en romantisch boeket naar degene die altijd voor je klaarstaan. Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Verras een vriend, stoere vrouw of behulpzame buurman met een hip en stoer bloemen boeket! Apart, speels en wild. Voor de mooie, speciale momenten.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Hasselt

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Hasselt en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Hasselt.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Hasselt

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo ben je verzekerd van het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Hasselt en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Hasselt bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Hasselt
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Hasselt bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Hasselt.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Hasselt
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Hasselt
Stoer en robuust boeketten Hasselt
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Hasselt
Stijlvol en Chique boeketten Hasselt
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Hasselt
Lief boeket en romantische bloemen Hasselt
Stoer boeket Hasselt
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Hasselt
Stijlvol en Chique boeketten Hasselt