Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Schiedam en de omgeving.

Bloemen bezorgen Schiedam

Verse bloemen laten bezorgen in Schiedam? Bestel hier gemakkelijk online bij de lokale Bloemenwinkel. Iemand feliciteren, beterschap wensen of steun geven? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd perfect passen bij elke gelegenheid Onze boeketten zijn altijd vers en worden gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Vóór 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag nog bezorgd in Schiedam!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Schiedam


Bloemenwinkel Schiedam

Bloemenwinkel Schiedam

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Schiedam? Bloemenwinkel.n, bezorgt verse bloemen in Schiedam en omstreken. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land samen, om zo in iedere stad de mooiste boeketten te kunnen bezorgen. Verras je dierbaren met een mooie geschikte bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Schiedam! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Schiedam bezorgen.

Boeket bestellen Schiedam

Bestel een van deze unieke en verrassende boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De prijzen van de boeketten zijn inclusief lokale bezorging door de bloemist in Schiedam. Hierdoor zijn de afstanden kort en krijg jij het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Schiedam

Vandaag bloemen bezorgen in Schiedam is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Schiedam en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de unieke boeket thema’s, schrijf een origineel en persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in of een ander adres in heel Nederland. Geef een mooi boeket in Schiedam! Bestel gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl

Bloemist Schiedam, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Schiedam


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wie ga jij verblijden met een bloemetje? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Schiedam en heel Nederland. Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, deze vrolijke boeketten zijn een écht kleurenfestijn! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies je liever voor een hip veldboeket met vrolijke plukbloemen? Een vrolijke wirwar van bloemen, bladeren en takken waar het feest van af spat!

Onze romantisch lieve boeketten zijn dromerig en tijdloos met mooie pastel tinten en prachtig mooie bloemen. Verstuur onvergetelijk lief en romantisch boeket naar degene die altijd voor je klaarstaan. Bestel een tijdloos stijlvol boeket voor iedere gelegenheid. Een chique boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten geschikt voor elk moment.

Of bestel gewoon een lekker stoer boeket met power. Een hippe bos bloemen voor diegene die altijd voor je klaarstaan, de handige buurman, de rots in de branding, de stoere partners die net zo bijzonder zijn als het stoere boeket dat je geeft.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Schiedam

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Schiedam en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Schiedam.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Schiedam

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket die je bij bloemenwinkel.nl besteld geheel uniek, vers en verrassend. Zo bestel je gegarandeerd een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Schiedam en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Schiedam bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Schiedam
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Schiedam bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Schiedam.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Schiedam
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Schiedam
Stoer en robuust boeketten Schiedam
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Schiedam
Stijlvol en Chique boeketten Schiedam
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Schiedam
Lief boeket en romantische bloemen Schiedam
Stoer boeket Schiedam
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Schiedam
Stijlvol en Chique boeketten Schiedam