Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Wijhe en de omgeving.

Bloemen bezorgen Wijhe

Bloemen laten bezorgen op elk adres in Wijhe? Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander bij Bloemenwinkel.nl. Bloemen die hét zeggen! Passende en mooie boeketten voor iedere gelegenheid. Verblijd iemand met een mooi boeket. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, stijlvol en met liefde samengesteld. Bestel op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00, dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Wijhe


Bloemenwinkel Wijhe

Bloemenwinkel Wijhe

De lokale bloemenwinkel in Wijhe bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. Via Bloemenwinkel krijg je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met de beste lokale bloemisten in heel Nederland. Verwen jezelf of iemand anders met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur, altijd een opfleurende verrassing. Bestel hier online bij onze lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Wijhe!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Wijhe bezorgen.

Boeket bestellen Wijhe

Stuur een van deze schitterende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden dagvers op locatie met de hand gebonden. Bovendien zijn de boeket prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Wijhe. Hierdoor krijgt de ontvanger het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Wijhe

Vandaag bloemen bezorgen in Wijhe is zo geregeld via de online bloemenwinkel. Bestel je boeket en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Wijhe en heel Nederland. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Kies je favoriete bloemen stijl, schrijf daarna een persoonlijk bericht voor het kaartje. Wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen voor jezelf of voor een ander in Wijhe gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Wijhe, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Wijhe


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een schitterende bos bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten. Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Wijhe en heel Nederland. Laat een vers en mooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand bijvoorbeeld met een vol en vrolijk boeket. Dit is een overweldigend kleurrijk boeket! Een mooie verrassing voor ieder moment. Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Of kies een veldboeket met hippe nonchalante pluk bloemen. Een wild kleurrijk feestje voor op tafel, de bloemen lijken net uit vers het veld geplukt.

De romantisch lieve boeketten zijn dromerig en tijdloos met mooie pastel tinten. Een mooi bloemen cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Bestel een tijdloos stijlvol boeket voor iedere gelegenheid. Een chique boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten geschikt voor elk moment.

Mag het van jou wel wat gewaagder? Dan is het stoer en robuuste boeket een echte surprise, als geschenk of voor jezelf. Een verrassende mix met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Wijhe

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Wijhe en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Wijhe.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Wijhe

Heb je een mooie bloemenstijl gevonden? Dan gaat onze bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment van verse bloemen, in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo bestel je gegarandeerd het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Wijhe en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Wijhe bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Wijhe
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Wijhe bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Wijhe.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Wijhe
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Wijhe
Stoer en robuust boeketten Wijhe
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Wijhe
Stijlvol en Chique boeketten Wijhe
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Wijhe
Lief boeket en romantische bloemen Wijhe
Stoer boeket Wijhe
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Wijhe
Stijlvol en Chique boeketten Wijhe