Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Duivendrecht en de omgeving.

Bloemen bezorgen Duivendrecht

Laat je bloemen bezorgen in Duivendrecht en bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elk moment. Onze boeketten zijn altijd vers, met zorg samengesteld en worden persoonlijk tot de deur bezorgd. Vandaag besteld, vandaag in huis. Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag tot 12:00, dan wordt het vandaag nog bezorgd in Duivendrecht.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Duivendrecht


Bloemenwinkel Duivendrecht

Bloemenwinkel Duivendrecht

De lokale bloemenwinkel in Duivendrecht bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met 600 lokale bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met een mooie bos bloemen en je persoonlijk bericht op het kaartje. We bezorgen het boeket op maandag t/m zaterdag in Duivendrecht!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Duivendrecht bezorgen.

Boeket bestellen Duivendrecht

Stuur een van deze wondermooie boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De prijzen van de boeketten zijn inclusief lokale bezorging door de bloemist in Duivendrecht. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd.

Bloemen bestellen Duivendrecht

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Duivendrecht. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Duivendrecht en heel Nederland. Bestel voor 13.00 uur op werkdagen of zaterdag vóór 12:00 uur en het boeket wordt vandaag persoonlijk bezorgd door de bloemist! Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Bloemen die hét zeggen! Kies een van de unieke boeket stijlen en schrijf een persoonlijk bericht voor het kaartje. Laat daarna je bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bezorg iemand een goed gevoel. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Duivendrecht.

Bloemist Duivendrecht, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Duivendrecht


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtige bos bloemen laten bezorgen? Onze boeketten worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Duivendrecht en heel Nederland. Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Het perfecte boeket om iemand mee op te fleuren, te bedanken of te feliciteren. Dit vrolijke boeket is bijna altijd geschikt om te geven. Of zoek je juist een chaotisch en wild veldboeket. Ze zijn een vrolijk en chaotisch feestje om te zien. Met verschillende vormen, maten en pluk bloemsoorten die aan alle kanten uitsteken.

Wil je een dromerig boeket dat laat zien wat met woorden niet uit te leggen is? Bestel dan een lief en romantisch boeket bloemen. Laat weten hoe gelukkig je met iemand bent, die het meer dan waard is om verrast te worden. Dit elegante en chique boeket bloemen is stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen in combinatie met verschillende groen tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Ga voor super stoer! Verras een vriend, stoere vrouw of behulpzame buurman met een hip en stoer bloemen boeket! Apart, speels en wild. Voor de mooie, speciale momenten.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Duivendrecht

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Duivendrecht en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Duivendrecht.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Duivendrecht

Heb je een stijl gekozen? Dan gaat de bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo weet je zeker dat je het mooiste boeket met veel verse bloemen bestelt en het persoonlijk op jouw gekozen adres wordt bezorgd in Duivendrecht en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Duivendrecht bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Duivendrecht
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Duivendrecht bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Duivendrecht.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Duivendrecht
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Duivendrecht
Stoer en robuust boeketten Duivendrecht
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Duivendrecht
Stijlvol en Chique boeketten Duivendrecht
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Duivendrecht
Lief boeket en romantische bloemen Duivendrecht
Stoer boeket Duivendrecht
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Duivendrecht
Stijlvol en Chique boeketten Duivendrecht