Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Alphen aan den Rijn en de omgeving.

Bloemen bezorgen Alphen aan den Rijn

Wij bezorgen dagelijks dagverse bloemen in Alphen aan den Rijn. Bestel je boeket bij de lokale bloemenwinkel. Verras iemand of verblijd jezelf met een van de mooie boeketten van de bloemenwinkel. Perfect voor elk moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd. Op werkdagen vóór 13.00 uur besteld, vandaag in huis. Op zaterdag tot 12:00.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Alphen aan den Rijn


Bloemenwinkel Alphen aan den Rijn

Bloemenwinkel Alphen aan den Rijn

De lokale bloemenwinkel in Alphen aan den Rijn bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Via het netwerk van meer dan 600 lokale bloemenwinkels, wordt je boeket op locatie in Nederland bezorgd. Verblijd je dierbaren met een prachtig boeket dat persoonlijk bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Alphen aan den Rijn! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Alphen aan den Rijn!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Alphen aan den Rijn bezorgen.

Boeket bestellen Alphen aan den Rijn

Verstuur een van deze prachtige boeketten. De boeketten zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is voor elk moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Alphen aan den Rijn. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Alphen aan den Rijn

Vandaag bloemen bezorgen in Alphen aan den Rijn is zo geregeld. Kies je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Alphen aan den Rijn en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Voor welke bloemen stijl ga jij? Bestel de mooiste bloemen stijl en wij bezorgen een uniek boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bezorg een goed gevoel en bestel makkelijk en snel je bloemen bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Bloemist Alphen aan den Rijn, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Alphen aan den Rijn


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij prachtige bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten! Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Alphen aan den Rijn en heel Nederland. Laat de mooiste bloemen en beste boeketten bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, deze vrolijke boeketten zijn een écht kleurenfestijn! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken, beterschap wensen of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies een wild veldboeket met nonchalante pluk bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

Het zachte romantisch en lieve boeket, is een dromerig boeket voor de allerliefste! Voor de bijzondere mensen en dierbaren, die altijd voor je klaarstaan. Dit dromerige tijdloze boeket laat dat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief en ik denk aan je! Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Ook gaaf! Een stoer en robuust boeket met trendy bloemen. Voor die rots in de branding die altijd voor je klaarstaat of als bedankje voor die hippe mannen en dames.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Alphen aan den Rijn

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Alphen aan den Rijn en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Alphen aan den Rijn.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Alphen aan den Rijn

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Hierdoor is ieder boeket uniek, vers en verrassend. Zo krijg jij gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem. Het wordt op jouw gekozen adres persoonlijk bezorgd in Alphen aan den Rijn en omstreken door onze lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Alphen aan den Rijn bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Alphen aan den Rijn
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Alphen aan den Rijn bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Alphen aan den Rijn.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Alphen aan den Rijn
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Alphen aan den Rijn
Stoer en robuust boeketten Alphen aan den Rijn
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Alphen aan den Rijn
Stijlvol en Chique boeketten Alphen aan den Rijn
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Alphen aan den Rijn
Lief boeket en romantische bloemen Alphen aan den Rijn
Stoer boeket Alphen aan den Rijn
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Alphen aan den Rijn
Stijlvol en Chique boeketten Alphen aan den Rijn