Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Kapelle en de omgeving.

Bloemen bezorgen Kapelle

Dagverse bloemen laten bezorgen in Kapelle doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Wil je graag iemand verblijden of steunen met een mooi boeket bloemen? Bij de bloemenwinkel vind je altijd een mooi boeket voor ieder moment. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Kapelle.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Kapelle


Bloemenwinkel Kapelle

Bloemenwinkel Kapelle

Bestel hier bij de bloemenwinkels in Kapelle. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Kapelle en omstreken. Onze bloemenwinkel bloemisten, werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen en worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd.

Wij werken samen met de 600 professionele lokale bloemisten in heel Nederland. Bestel hier online een prachtige handgebonden bloemen verrassing bij de lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen tot de deur op maandag t/m zaterdag in Kapelle.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Kapelle bezorgen.

Boeket bestellen Kapelle

Bestel een van deze unieke boeketten. Onze boeket stijlen hebben we met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, alleen elegante witte bloemen of een wild hip plukboeket. Er is altijd een bos die goed past bij de gelegenheid. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met dagverse bloemen. Alle boeket prijzen zijn inclusief lokale bezorging in Kapelle. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Kapelle

Bloemen bezorgen in Kapelle via de lokale bloemenwinkel is zo geregeld. Bestel hier online je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel lokaal bezorgen op elk adres in Kapelle en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl, schrijf daarna een persoonlijk bericht voor het kaartje. Wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Geef iemand een mooi boeket in Kapelle! Bestel gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl

Bloemist Kapelle, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Kapelle


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Kapelle en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Het perfecte boeket om iemand mee op te fleuren, te bedanken of te feliciteren. Dit vrolijke boeket is bijna altijd geschikt om te geven. Of kies het nonchalante pluk boeket, met hippe pluk- en veld bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

Wil je een dromerig boeket dat laat zien wat met woorden niet uit te leggen is? Bestel dan een lief en romantisch boeket bloemen. Laat weten hoe gelukkig je met iemand bent, die het meer dan waard is om verrast te worden. Met een prachtig chique boeket van ingetogen witte bloemen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een elegant en fris boeket dat past bij elk interieur.

Ook helemaal hip! Het robuuste en stoere boeket. Een verrassende mix met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren. Een bijzonder krachtig boeket eigenlijk altijd geschikt om te geven.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Kapelle

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Kapelle en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Kapelle.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Kapelle

Op de dag van bezorging maakt onze lokale bloemist een handgebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo krijgt de ontvanger het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Kapelle en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Kapelle bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Kapelle
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Kapelle bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Kapelle.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Kapelle
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Kapelle
Stoer en robuust boeketten Kapelle
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Kapelle
Stijlvol en Chique boeketten Kapelle
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Kapelle
Lief boeket en romantische bloemen Kapelle
Stoer boeket Kapelle
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Kapelle
Stijlvol en Chique boeketten Kapelle