Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Klimmen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Klimmen

Verras iemand of jezelf op een persoonlijke manier en laat je bloemen persoonlijk bezorgen in Klimmen. Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Wil jij iemand verrassen, bemoedigen of jezelf verwennen? Wij bieden bloemen aan voor elk moment. Alle boeketten worden met veel zog samengesteld en persoonlijk bezorgd tot aan de deur. Bestel je boeket op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Klimmen bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Klimmen


Bloemenwinkel Klimmen

Bloemenwinkel Klimmen

De bloemenwinkel in Klimmen bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd. Wij werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Daarom geven wij 7 dagen versgarantie op alle boeketten

Bloemenwinkel.nl werkt samen met 600 lokale bloemisten in heel Nederland. Wie verras jij met een mooi boeket? Verwen jezelf of iemand anders met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur. Bestel hier online bij onze lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Klimmen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Klimmen bezorgen.

Boeket bestellen Klimmen

Stuur een van deze prachtige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld zodat ze geschikt zijn voor ieder moment. Al onze boeketten zijn dagvers en worden op locatie met de hand gebonden. De prijzen van de boeketten zijn inclusief lokale bezorging door de bloemist in Klimmen. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk bezorgd.

Bloemen bestellen Klimmen

Vandaag bloemen laten bezorgen in Klimmen? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bezorg een goed gevoel en bestel makkelijk en snel je bloemen bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Klimmen.

Bloemist Klimmen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Klimmen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga je voor de bloementrend van het moment met een wild veldboeket. Een veelzijdige kleurrijke mix met net uit het veld geplukte kleurrijke pluk bloemen die aan alle kanten uitsteken.

De romantisch lieve boeketten laat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief. Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen. Elegant, smaakvol en modern boeket met wit en groen. Prachtig op iedere tafel en elk interieur.

Zoek je een hippe bloemen verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw stoere broer, dappere vriendin of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Klimmen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Klimmen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Klimmen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Klimmen

Op de dag van bezorging maakt onze lokale bloemist een handgebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo ben je gegarandeerd van het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist bezorgd op jouw gekozen adres in Klimmen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Klimmen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Klimmen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Klimmen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Klimmen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Klimmen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Klimmen
Stoer en robuust boeketten Klimmen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Klimmen
Stijlvol en Chique boeketten Klimmen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Klimmen
Lief boeket en romantische bloemen Klimmen
Stoer boeket Klimmen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Klimmen
Stijlvol en Chique boeketten Klimmen